in

NEMOJ NI ULAZITI U VEZU SA OVNOM AKO NE MOŽEŠ UČINITI OVIH 17 STVARI

5) Prihvatite njegovu neovisnost


On vas ne treba; on vas prihvaća kao dio svog života. On je neovisan. Ako to ne možete poštovati, neće dugo trajati. Nećete ga možda čuti satima, ali to ne znači da on ne želi razgovarati s vama. Možda ga nećete uvijek vidjeti u svakoj prilici koju želite, ali to ne znači da nije zainteresiran za vas.

Nemojte se bojati biti iskreni s njim i iskreno mu recite da vam je potrebno neko vrijeme u njegovoj nazočnosti. On poštuje kada ste iskreni s njim kada se radi o vašim potrebama. Ovan zna tko je prioritet i kako to odrediti.

6) Budite spremni na veliku količinu pitanja


Želi vas upoznati, saznati što vam se sviđa, zašto vam se sviđa, što želite učiniti, zašto želite to učiniti, itd.

7) Prihvatite njegovo veliko srce


Ne samo da Ovan voli ljubav, nego je i nevjerojatno spreman oprostiti. On ne zamjera dugo. Ne želi dopustiti da odnos truli. Želi razgovarati o problemu i riješiti ga odmah. Dat će vam mnogo šansi (ponekad previše – nemojte to iskoristiti!).

Primjećuje i voli male i nesavršene stvari u životu. Bit će fasciniran s malim čudesima i učinit će sve kako bi omogućio da uživate ​​u tim čudima s njim.

8) Budite sentimentalni (ili barem neka vam bude drago kad je on takav)


On voli stvarati uspomene, zato pozdravite kada želi napraviti nekoliko fotografija s vama, kada vas želi dugo držati za ruke, kada vam se tajnovito smiješi s drugog kraja sobe.

On se ponosi što je s vama i nije ga briga ako ljudi to znaju i vide kroz njegove postupke.

9) Budite vrlo strpljivi


Jer on to nije.

10) Cijenite njegovo duboko razmišljanje


Ovnovi nisu plitki. Uvijek može izgledati kao da živi u trenutku, ​​ali to ne znači da mu mozak miruje dok mu tijelo živi. Uvijek razmišlja, uvijek analizira, uvijek se pita, uvijek sanja. On je sjajan sugovornik i mogao bi vas iznenaditi svojim riječima.

On donosi novu perspektivu na život. Nemojte se iznenaditi ako se promijeni način na koji vidite stvari nakon što neko vrijeme provedete s njim.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2018-TE: POZITIVNA ENERGIJA, DRUŽITE SE, PUTUJTE AKO MOŽETE

5 NAJSUROVIJIH ZNAKOVA ZODIJAKA: PRVI JE VERBALNO SKORO NEPOBJEDIV