in

NE OČEKUJ OD NJIH VOLIM TE: 2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TI TO NEĆE NIKAD REĆI

Možda vam neć reći rečima, ali verovatno to i te kako misle! Deluju hladno i bezosećajno, ali to je samo na prvi pogled. I dok se vi nervirate jer ni ono “Volim te” ne može da prebaci preko jezika – možda bi trebalo da naučite da pratite znakove kojim vam to pokazuje.

2. Jarac

Hladan i nadmen, to je prvi utisak o osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku. Predstvaljaju drugima, kao neprobojive tvrđave koje ništa ne dotiče i ne pogađa, a kada procesuiraju stvari u svoja četiri zida, u stanju su da plaču i kukaju celu noć.

Pod uslovom da su sami u kući, razume se. Taman kada srušite jedan bedem koji je podigao oko sebe, javlja se drugi i tako u nedogled.

Taman kada ste spremni da dignete ruke, zagrebaćete njihovu površinu i shvatićete da ipak imaju osećanja i to duboka. Strah od povređivanja je taj koji ih sprečava da ih pokažu i zato ih zakopavaju duboko u sebe.

Pre će dati ruku nego da prvi kažu nekom da ga vole i da im je stalo do njega. Ipak, njihova fasada pada u vodu kada probijete njihove bedeme. Samo vam trebaju čelični živci i puno strpljenja.

1. Lav

Ono što sa čim Lav ne može da se izbori je sujeta koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjiivost drugoj osobi, pa makar je znali ceo život.

Nikada neće priznati nešto čega se stidi, uvek ćete imati utisak kao da o njemu znate manje nego što on zna o vama.

Lako će vas ostaviti na cedilu i teško će prihvatiti svoju grešku. “Izvini” je reč koju neće lako, ako je i ikada prevali sa usana. Čak i da je na nekom nivou svestan da je pogrešio to nikada neće priznati – sebi, a kamoli drugima.

U njegovoj glavi, on je savršen. Radije ćete mu iščupati zub nego reči kojima će iskazati osećanja.

(OVAN, BIK, BLIZANAC, RAK, LAV, DEVICA) NAJDETALJNIJI ŽIVOTNI HOROSKOP: SVE TAJNE TVOJE LIČNOSTI, LJUBAVNI ODNOSI I ŽIVOTNI PUT

NIŠTA MU NE VJERUJ: KADA TI OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK KAŽE ‘VOLIM TE’, ZNAJ DA LAŽE