in ,

NEVJERNI MUŠKARCI OTKRILI KAKVE ŽENE BIRAJU ZA PREVARU

Iako će većina smatrati da je ta druga žena neko fatalno biće, zapravo nije. Ona je najčešće netko koga znate, a vaš partner je zna još bolje. I planirao je taj izlet.

Nevjerni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će imati “izvanškolske aktivnosti”. Taj proces odabira žene nije slučajan, oni su o tome razmišljali i unaprijed ga planirali, otkrilo je istraživanje online sitea za upoznavanje partnera za aferu Ashley Madison. Od 1300 ispitanika, 27 posto muškaraca je priznalo da bi u slučaju, da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali zavesti kolegicu s posla.

Iako se “drugu ženu” često opisuje kao neku misterioznu zavodnicu, ona je zapravo najčešće netko tko vam je blizak i vjerojatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično za aferu biraju ženu koju otprije poznaju. Dio njih volio bi upoznati nekog novog i imati kratak seksualni susret koji nikako ne bi utjecao na njihovu postojeću vezu.

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe, piše Daily Mail. Svoje dečke ili muževe varalo je 39 posto žena, a 35 posto ih je o tome ozbiljno razmišljalo.

Više od polovice žena aferu su imale nakon rođenja djece. Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 posto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 posto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle imati i intelektualnu vezu.

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život.

NE VEŽI SE ZA MUŠKARCA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, TO JE NAJVEĆI PREVARANT

AKO NE ŽELITE LJUBAVNU DRAMU OVAJ ZNAK IZBJEGAVAJTE U ŠIROKOM LUKU