in

NIKADA TE NEĆE IZNEVERITI: OVAJ ZNAK NE ZNA REĆI ‘NE’ KADA GA LEPO ZAMOLIŠ

Oni su verni i odani prijatelji, one kao da ne znaju reći ne kada ih lepo zamolite. Vole da pružaju pomoć, pažnju i ljubav i nikada vas neće izneveriti.

Osobe rođene u znaku Ribe često su velike sanjalice, pesnici koji sa setom nose sve na duši. Imaju nagle i nepredvidive promene raspoloženja, a život shvataju ponekad depresivno i umeju sve što im se dešava da shvate vrlo lično i emotivno. Tužan pogled, melanholija i suza u oku jesu karakteristike koje krase Ribe.


Muškarci Ribe su u ljubavi pomalo poput Don Žuana, strastveni i romantični, ali traže da se vi njemu prilagođavate. Nekad su mistični i nisu toliko razumljivi što se ženama sviđa. Oni se najviše plaše da žene ne steknu o njima utisak kao o mekušcima, jer su romantični i prave dobrice. Zbog toga se trude da deluju nedostupno, misteriozno, neočekivano.


Žene Ribe ne vole nedostupne mačo tipove, već pametni i sasvim jednostavni muškarci. Ona je romantična, zavodljiva i nežna, prava dama. Devojke rođene u znaku Ribe su izrazito ženstvene i nisu lako osvojive.

Ribe umeju da prećute različite probleme, pa neki smatraju da nisu baš dobre u komunikaciji već ih prihvataju kao ćutljive. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku će pre ćutati nego ulaziti u svađu, radije će to držati u sebi, biti depresivne i plakati kada budu sami sa sobom.

Ribe nisu često duhovite, jer ne vole centar pažnje, ali kada kažu neku dobru foru, onda se zaista svi smeju, jer su Ribe veoma pametne i imaju smisla za dobar humor. Negativna strana Ribe, osim toga što su često depresivne, one su i demotivisane i lako padaju u apatiju, pa je dobro da kraj sebe uvek imaju nekog ko će im pružati podršku, motivaciju i satisfakciju.

Ribe su veoma verne i odane porodici i prijateljima, na njih uvek možete računati, znaju vas saslušati, ukoliko je potrebno daće vam savet, ali vas neće osuđivati i terati na nešto što ne želite.

SA OVOM ŽENOM ZODIJAKA, NIKO NE MOŽE MANIPULISATI – NIKADA!

MUDAR I PAMETAN: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NIKO NE MOŽE PREVARITI – NIKADA!