in

NJEGA JEDNOSTAVNO SVI ŽELE: HOROSKOPSKI ZNAK KOJI JE NEMOGUĆE OSVOJITI

Uvek se drže na distanci.  Vi se ni ljubavi, kao ni svemu ostalom, ne prepuštate olako, plašeći se svojih impulsivnih reakcija. Vas je baš teško osvojiti. Teško se prepuštate strastvenoj ljubavi, jer vam može doneti nepredviđene promene u životu.

Kad sretnete čoveka koji vam se dopada i kome se vi dopadate, uvek ćete se pitati da li je to prava ljubav ili samo prolazni zanos. Ukoliko do sada niste provalili, vi ste devica.

Zato analizirate svoja osećanja, držite se na distanci, oprezni ste. Procenjujete i partnera, tražite, pokušavate da otkrijete njegove mane.

Panično se u stvari plašite da ne napravite grešku vezujući se za nekog ko nije stvoren za vas, ali to je i strah od ljubavi. Volite svoje navike i udobno gnezdo u kom živite, svoj raj. Zato se pitate da li će vam partner uneti nemir pa teško prihvatate ljubav koja vam se nudi. Želite da pobegnete.

Zato vaš partner mora biti veoma strpljiv. I ne samo to, može vam se desiti da do kraja života ne nađete onog pravog.

Mnoge žene rođene u ovom znaku udaju se za čoveka prema kom ne gaje pravu ljubav, ali su se vezale po nalogu razuma. Obično je to čovek kog dugo poznaju, možda neki stari prijatelj. Bićete mu privrženi, nećete ga varati.

Život s muškarcem ne možete zamisliti bez braka. Za mnoge žene venčanje je puka formalnost, ali za vas ono predstavlja veoma značajan čin.

Vi ste verna žena. U svemu ste diskretni, obazrivi, stidljivi. Mnogo veći značaj ima ono što je skriveno u vama nego ono što pokazujete. Vi cenite intimu svog života i ne želite da se ona vidi. Da biste bili srećni, vama je potreban mir, ljubav i dom.

Odlični ste u ulozi domaćice, a dom u kome živite učinićete toplim. Novac ne volite da rasipate. Imate veliki smisao za ekonomiju i štednju. Neke žene pokazuju čak i znake cicijašluka. Ljubav prema redu i ekonomičnosti može se pretvoriti u pravu maniju. Zato se toga čuvajte. .

Duboko ste privrženi deci. Prema njima niste strogi, već pravični. Jedino vam se može prebaciti što u vaspitanje dece uvodite suviše principa.

SA TOBOM DO KRAJA ŽIVOTA: OSOBA U OVOM ZNAKU SA TOBOM ĆE BITI U DOBRU I ZLU DO KRAJA

HOROSKOP ZA OSTAVLJENJE ŽENE: OVAN GA PRECRTA ZA SVA VREMENA, RAK PLAČE DO IZNEMOGLOSTI