in

NJIMA NIKADA NIŠTA NE GOVORITE: OVO SU NAJVEĆE TRAČARE U HOROSKOPU

Ako imate neku tajnu, za koju ste sigurni da želite da to i ostane – pazite kome ćete je poveriti. Ovi horoskopski znaci bili bi najgori izbor.

Postoje oni znaci u horoskopu, koji će tajnu čuvati do groba. Svaka reč im je dva puta premerena i uvek paze na to šta će sledeće da kažu. E, baš takvi nisu ovih pet – pa, ako imate tajnu, zaobiđite ih u širokom luku.

OVAN

Jezik im je skoro uvek brži od pameti, a ako nešto znaju izneće to bez uvijanja i direktno. Pa, čak i kada ne žele. Ovnovi, jednostavno, ne mogu da se kontrolišu i koliko god se borili protiv svog impulsivnog nagona on ih uvek savlada. Nakon toga im preostaje samo da se izvinjavaju i kaju.

BLIZANCI

Ovaj znak je veoma brbljiv i u startu će vam to i reći. Često zaboravljaju da nešto treba i da se sakrije, a često otkrivaju tajne i namerno.

RAK

Rakovi su odani, ali vašu tajnu će sačuvati samo u slučaju da ste deo njihovog uskog kruga dragih ljudi. U suprotnom, nije da vam žele loše, već ne znaju kako da pomognu, pa će često tražiti savet neutralne osobe. Što, razume se, sa sobom nosi odavanje vaše tajne.

VAGA

Ovaj znak voli da je u centru pažnje, voli društvo i mnogo priča. Baš zato nemojte da se iznenadite kada kažu i ono što ne treba. To neće biti iz zle namere, već samo zato što vole da razmenjuju iskustva sa drugima.

STRELAC

Ako želite da Strelac ne oda vašu tajnu, morate mu direktno i jasno ukazati na to. Dakle, ako mu ne kažete da se radi o tajni, vrlo brzo će je raširiti, misleći da je informacija, kao i svaka druga.

KOLIKO TRAJU U VEZI: SAMO OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ODLAZI ČIM NESTANE STRASTI!

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI NIKO NE RAZUME, A U SEBI KRIJE NAJLEPŠU OSOBINU