in

NJOJ JE PREVARA PRIRODNA I NE SMATRA JE VARANJEM: OVO SU NAJVEĆE NEVERNICE PO HOROSKOPU

VAGA

Verni ste samo sebi! Uostalom vašim znakom vlada Venera, boginja ljubavi, pa ste kao veliki esteta podložni uticaju svih lepota ovoga sveta.. Zato šarmantnom kavaljeru lepih manira, jednostavno ne možete da odolite.

Ako je pri tom i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu sa vama. Uživate u prastaroj večitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još neverovatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

ŠKORPIJA

Sve ili ništa – vaš je životni moto. Flert nikako ne dolazi u obzir! Ili je istina ipak drugačija? I dok vi pokušavate da spasete vezu ili brak, šanse vašeg udvarača samo rastu… Odolevate čak i dugotrajnom neobuzdanom udvaranju…

Ali ako imalo posumnjate u vernost vašeg stalnog partnera, buknuće vulkanska eksplozija vaše strasti…A tada se kao prava strastvena osvetnica sa uživanjem prepuštate svom tajnom udvaraču…

STRELAC

Vernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu. I što se toga tiče, vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode. Onome ko pokuša da vam se približi, biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistkinja koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo sa onim udvaračem ko je doživljava kao nekoga ko zaista ume da uživa u igri zavođenja i predavanja.

IZABERITE PUT KOJIM BISTE POŠLI I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA NA PUTU SUDBINE

TI ZNAŠ ŠTA TI TREBA: OVO SU SVE NAJBOLJE OSOBINE TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA