in

NJOJ JE PREVARA PRIRODNA I NE SMATRA JE VARANJEM: OVO SU NAJVEĆE NEVERNICE PO HOROSKOPU

JARAC

Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja, pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao. Sve dok se ne pojavi onaj ko se i profesionalno i u vašim očima, toliko uzdigao da stremi samo ka vrhu.

Jer i sami znate da ništa tako ne uspeva kao uspeh, bez obzira da li se radi o poslovnom ugledu ili političkoj moći. Vi samo sledite zov srodnih erotskih duša, ali ono što može da vas pokoleba je da vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera…

VODOLIJA

Vaš prijateljski smešak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni. Sa partnerom ćete ostati zajedno ceo život, pod uslovom da vam ostavi dovoljno lične slobode. Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umetnik. Samo ćete vi umeti da shvatite njegove prave kvalitete i razumete njegove snove. I možda ćete zato poželeti da odletite s njim i na “sedmo nebo”.

RIBE

Vi ste robinja ljubavi, a vaše ogromno srce preplavljeno je emocijama. Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Građanski moral samo vas zbunjuje i koči, jer vi ne možete da živite bez nežnosti i ljubavi.

Zato se predstavnicama vašeg znaka često dešava da se zapletu u dve ili tri strastvene ali ništa manje iskrene veze. A kada se opredelite, vaša ljubav postaje otporna na sve bure. U potpunosti možete da se predate samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi.

IZABERITE PUT KOJIM BISTE POŠLI I SAZNAJTE ŠTA VAS ČEKA NA PUTU SUDBINE

TI ZNAŠ ŠTA TI TREBA: OVO SU SVE NAJBOLJE OSOBINE TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA