in

NOSE U SEBI VELIKU MOĆ I SNAGU: OVO SU 3 NAJMOĆNIJE ŽENE U HOROSKOPU

Za njima se svi okreću – ne samo zbog izgleda. Žene rođene u ova tri znaka nose u sebi takvu moć, snagu, samouverenost, strastvenost, da prosto zrače.

3. Lav – Žena snaga

Ona je veoma jaka žena, koja se ne prepušta da je lako nose talasi sudbine. Njena vitalnost, volja i autoritet joj omogućavaju da uđe u kategoriju onih žena koje dominiraju, i koje ne dozvoljavaju da budu pobeđene. Voli akciju i kretanje. U to unosi svu snagu i energiju.

Teško joj je da ostane samo na jednom mestu, da sanjari i nista ne radi. Ne podnosi lenjost, čak ni kada se odmara. Ponos, a često i taština, igraju veliku ulogu u postizanju uspeha skoro po svaku cenu. Predostrožna je i skoro ništa ne prepusta slučaju.

Ima suviše visoko mišljenje o sebi da bi mogla da se zadovolji samo sa trenutnim stanjem. U odnosu prema drugima poštuje izvesna pravila ponašanja. Suviše je otvorene prirode da bi mogla da podnosi lukavost i podmuklost.

Kada joj se nesto ne sviđa, to odmah direktno i pokazuje. „Mlaka“ i nedefinisana osećanja dovode je do očajanja. Njen karakter se tesko prilagođava ljudima koji su uzdržani u osećanjima. Zato ne trpi ljude koji sede na dve stolice, koji su neodlučni, kolebljivi i licemerni.

Veruje da svi ljudi mogu da budu otvoreni kao ona, a kada se uveri da nisu, gorko se razočara. A tako nanete rane teško zarastaju. Mada je iskrena, ponekad voli da se šali, da se prikazuje onakvom kakva u stvari nije.

Njene male brige ume da prikaže velikim, da bi privukla pažnju drugih. Kod nje postoji jos jedna kontradiktornost. Velikodušna je i srećna kad drugome može da učini neku radost. Međutim, ponekad je suviše egocentrična i egoista, te pre nego što pomisli na drugog, ona prvo misli na sebe. Možda najveća vrlina koju poseduje, jeste vernost.

Ona je duboko privržena osobama koje su zadobile njeno prijateljstvo. Ta odanost odoleva vremenu i iskušenjima. Potrebno je da je neko ozbiljno prevari, pa da o njemu promeni mišljenje koje je imala. Ponekad, iako je svesna da joj je neko učinio nešto nažao, bira da „ostaje slepa“ da ne bi bila razočarana. Ima čvrst karakter. Zato ne podnosi da neko na nju utiče.

U odnosima sa ljudima ne trpi kaprice, prenemaganja, izveštačenost. Pošto je tip strastvenih žena, ona tačno može da odredi šta je privlači, a šta odbija kod nekog muškarca. Ona nekog ili voli, ili ga jednostavno prezire. Ako joj se neki muškarac sviđa, to mu otvoreno daje do znanja.

Ako voli, potpuno se predaje svojim osećanjima, bez ikakve uzdržanosti. Osećanja iskazuje bez suvišnih reči. Ipak, ume da pravi razliku između trenutnih utisaka i trajnijeg osećanja. Ne podnosi ništa nejasno i neodređeno u ljubavi. Iz strpljenja je izvode osobe koje jednog dana prema njoj pokazuju znake obožavanja, a već drugog izlive netrpeljivosti. Bilo bi pravo čudo kada bi se ona vezivala za takvu vrstu ljudi.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JANUARA 2020: SUZDRŽITE SE OD SUVIŠNIH KOMENTARA, JER BI ONI MOGLO SAMO DOLITI ULJE NA VATRU

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JANUAR 2020: BIKOVE OČEKUJE POVOLJAN POSLOVNI PERIOD, OVAN SREĆAN SA PROMJENAMA