in ,

ODABERI SIMBOL I OTKRIJ KOJU STRANU LIČNOSTI KRIJEŠ KAO ZMIJA NOGE

Saznajte nešto novo o sebi rešavajući ovaj zabavni, psihološki test. Izaberite jedan od simbola koji vam najviše leži, a onda pročitajte šta to govori o vama.

Šta ste prvo videli na slici?

1. SRCE

Vi ste dopadljiva osoba
Naročito ste dopadljivi suprotnom polu. Volite da živite u svom svetu fantazije i sanjate o savršenoj ljubav. Simbol srca takođe govori da imate problem sa iskazivanjem osećanja. Umesto da priznate svoja prava osećanja, očekujete od drugih da pogode šta vam se krije u srcu. Ovo stvara barijere, zbog kojih se osećate usamljeno.

2. PEHAR

Vi ste ambiciozni

Moć i uspeh su vaši ciljevi. Posedujete takmičarski duh i volite da pobeđujete. Neuspesi vam teško padaju i obično druge krivite za njih. Osećate da ste posebni id a zaslužujete samo najbolje. Možda čak misite da ste bolji od drugih. Pehar je simbol ponosa, truda i velikih dostignuća.

3. SUZA

Imate negativne emocije i traume

Ovaj simbol je povezan sa tugom, anksioznošću i depresijom . Ako ste izabrali ovaj simbol, možda imate poteškoće u odnosima sa ljudima ili sa određenim osećanjima. Možda se osećate usamljeno, a nemate nikog bliskog ko bi saslušao vaše probleme. Da li se osećate neshvaćeno s vremena na vreme?

4. PTICA

Bežite od problema

Ptica predstavlja slobodu i beg od problema. Ponekada poželite da naprosto odletite i ostavite sve za sobom. Sanjate o mirnom, bezbrižnom životu, ali za sada znate da je to trenutno neostvarivo. Ako ste izabrali pticu, pred vama je mogo prilika i prepreka koje ćete uspešno savladati.

5. PEŠČANI SAT

Imate strah od budućnosti

Takođe, sa sobom nosite i bolne uspomene iz prošlosti. Ne zamarajte se prošlim događajima već se fokusirajte na sadašnjost. Peščani sat možda ukazuje da ste zaglavili u određenim stvarima. Bilo bi dobro da ih pustite, započnete sve iznova ili jednostavno krenete dalje.

6. LEPTIR

Dopadaju vam se lepe i skupocene stvari

Dok sanjate o luksuznom životu, ne radite mnogo na tome da promenite trenutnu finansijsku situaciju. Radije se uzdate se u sudbinu nego što pokušavate sami da ostvarite uspeh. Uprkos tome, leptir kao simbol metamorfoze, može da znači da ste spremni na promenu u životu. Ovaj simbol znači i da ste kreativni i maštoviti, ali vam nedostaje hrabrosti da ostvarite svoje ideje.

7. SLAGALICA

Želite da ispravite stvari u svom životu

Za sada vam to ne polazi za rukom. Možda razlog za to leži u vama? Ne želite da rešavate tuđe probleme, jer osećate da imate dovoljno sopstvenih problema. Želite uredan i miran život, savršenog partnera – za sada, sve vam je izvan domašaja. Frustrirani ste s vremena na vreme i sanjate o boljem životu. Osećate da vam još uvek nešto nedostaje, a možda bi trebalo da budete zadovoljni time što imate.

8. KLJUČ

Niste dovoljno otvoreni

Ključ može da ukazuje da ste zatvarate jednu fazu života i da se okrećete novim mogućnostima. Možda ćete rešiti problem koji dugo želite da rešite. Ovaj simbol takođe govori da krijete neke tajne u sebi. Ne pokazujete u potpunosti svetu ko ste i šta osećate.

HOROSKOP, STRES I NERVOZA: IDEALAN SEDATIV ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK

ZNAJU KADA MULJATE: OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA I NE POKUŠAVAJTE DA SLAŽETE