in ,

ODABERITE OGLEDALO KOJE VAM SE NAJVIŠE DOPADA I SAZNAĆETE VAŽNU ISTINU O SEBI

Za ovaj test vam ne treba mnogo vremena. Dovoljno je da pogledate ova četiri ogledala i da odaberet ono koje vam se najviše dopada. Vaš odgovor doneće vam važnu poruku za budućnost.

1. Ako je ogledalo ovakvog oblika vaše omiljeno

Vreme je da poslušate svoje srce i da hrabro krenete ka svojim željama. Ne smete da bežite od života. Ne smete više ni da tražite izgovore. Morate da znate da je sve u vašim rukama.

2. Ukoliko vam je najdraže ogledalo

Ovaj odgovor otkriva da ste nesigurni u sebe i da time stalno ograničavate svoje potencijale. Zapravo se bojite da saznate ko ste vi i šta želite. Morate da imate na umu da zaslužujete samo najbolje.

3. Ako birate ovo

Skloni ste tome da stalno odlažete obaveze. To radite jer, pomalo ironično, želite da sve obavite odjednom, a kada uvidite da je to preveliko zalogaj za vas, odustajete od svega. Naučite se da obavljate zadatak po zadatak i videćete koliko će sve postati lakše.

4. Iza broja četiri krije se sledeće

Spremni ste za ljubav. Toliko želite vezu sa nekim. Uspećete to da dobijete ako se ne okrećete prošlosti. Ostavite iza sebe ono što je bilo. Sve dok budete mislili o greškama iz prošlosti, bojaćete se novih emotivnih veza. Pobedite strah.

TEST IZABERITE PROZOR I OTKRIJTE OVO O SEBI

IZABERITE JEDAN LIST I SAZNAJTE KOJEM TIPU PRIPADATE