in

ODLUČENO JE: “ZVEZDE GRANDA” SE SELE NA NOVU TELEVIZIJU!

Najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji, Zvezde Granda, iako najvaljeno, kao nova sezona, nije emitovano ove subote. 

Iz dobro obaviještenih izvora saznajemo da nije sve tako bajno u Grand produkciji. Naime, ovih dana u žestokoj svađi našli su se američki investicioni fond KKR, u čijem je vlasništvu Grand produkcija i Teodora Kirijakua, vlasnika grčke grupacije Antenna, u okviru koje posluje TV Prva.

Inače na EX-YU tržištu, KKR je vlasnik Granda, televizije N1, Sport Klubova, dječijih kanala Mini i Ultra, Total TV-a, kabl operatera Telemach i SBB.

A danas se desio rasplet. Odlučeno je, danas se “Zvezde Granda” sele na novu televiziju!

Pogađate, Željko Mitrović je odlučio da preuzme takmičenje “Zvezde Granda”, koje će se već od sljedeće nedjelje emitovati na ružičastoj televiziji.

Naime, čelnik “Pinka” je uprkos početnom protivljenju prihvatio da se na njegovoj televiziji emituju tri emisije koje su donedavno bile u vlasništvu TV “Prva”. – Na “Pink” prelaze emisije “Zvezde Granda”, “Nikad nije kasno” i “Grand specijal”.

Iako Mitrović isprva nije želio da preuzme “Zvezde Granda”, njegovi najbliži su uspjeli da ga nagovore, te je ipak pristao da se sva tri šoua emituju na ružičastoj televiziji. Željko će upravo danas potpisati ugovor sa SBB, te će transakcija postati javna – započeo je izvor za Srpski telegraf i dodao:

 “Željko nije odustao od “Pinkovih zvezda”, koje su već stekle ogromnu televizijsku popularnost, tako da će se oba takmičenja – “Pinkove zvezde” i “Zvezde Granda”, emitovati na “Pinku”, i svaka emisija će imati svoj termin.

Međutim, kako na ružičastu televiziju dolaze tri nove emisije, evidentno je da će neka koja se već emituje morati da strada. Po svemu sudeći, to će biti emisija Lee Kiš “Nedeljno popodne”. Kako se “Nedeljno popodne” emituje već 11 godina, odlučeno je da se ne ukine skroz, već da se prebaci na kanal “Pink 2”, koji je Mitrović riješio da ojača.

UVJERITE SE I SAMI U STRAŠNE PORUKE NAJVEĆIH SVJETSKIH PROROKA

AKO USPIJETE PROČITATI OVU PORUKU VAŠ MOZAK JE……. UVJERITE SE SAMI