in

ODVAŽNA I STRASTVENA: ONA JE NAJZGODNIJA ŽENA ZODIJAKA

Ovaj horoskopski znak zrači energijom kojom lako zarazi sve oko sebe.

Žena Škorpija je najse*si i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka poput mora i, zavisno od njenog raspoloženja, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija te je jako privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada je ne smete shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspeće preći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje. Voli jasne početke i jasne završetke. Samouverene, snalažljive i snažne. Ne beže od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

Ljubav & Veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpija već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato jer i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom. Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vernost, odanost i predanost i za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvaliće ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

U vezi traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visoki libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Device, no najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

Prijateljstvo

Žena Škorpija može biti najbolji prijatelj na svetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj neko poveri pripadnica ovog vodenog znaka držaće samo za sebe i čuvaće je poput najvrednijeg blaga, a gotovo je se nikada neće čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpija pouzda i kojoj se poverava. Strast upravlja životom žene Škorpija te može voleti i mrzeti s jednakom strašću, ali kako retko pokazuje osećanja teško je znati šta misli ili oseća. Nikada neće zaboraviti kada je neko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

Izgled

Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primetiti ženu Škorpiju. Krasi je fatalna lepota, a kad uđe u sobu sve oči biće uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana te zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive telesne konstitucije te imaju pomalo oštar izraz lica.

Poput orla mogu imati nevidljive ili sakrivene očne kapke i lagano zakrivljen nos. Jedan dan nosiće teški šminku, a drugi se s istom samouverenošću pojaviti bez trunke šminke na poslu.

Stil

Voli modne trendove, ali nije rob mode. Poznata je kao trendseterka, pa ako ona nosi ružičastu svi će nositi ružičastu. Elegantna i zavodljiva, zna šta joj najbolje stoji i ne boji se nositi odeću koja će istaknuti njene fizičke atribute. Posebno obožava donje rublje, što je u skladu s njenom prirodnom sklonošću da pronikne duboko ispod površine, a najse*si će se osećati u svilenom, senzualnom rublju crne ili tamno crvene boje.

Postojanje žene Škorpije prožeto je tajnama pa tako voli stvari koje izgledaju skupoceno, a zapravo su jeftine, što će ona, naravno, zadržati kao tajnu, zatim torbe sa skrivenim džepovima, medaljone oko vrata u kojima drži fotografiju koju nikada neće pokazati drugima.

Idealan izbor šminke za oči su tamne boje, odnosno “smoky eye” koji će na magnetski privlačnoj Škorpiji izgledati dobro i ako nije savršeno našminkan. Dobro joj stoji glatka, potpuno ravna kosa, ali i lagano razbarušena. Žena Škorpija zna da prava lepota znači biti snažna, zdrava i pametna.

Stil kupovine

U kupovinu garderobe ide s preciziranom idejom kakav utisak želi ostaviti sa određenim komadom ili odevnom kombinacijom. Potrošiće puno novaca na kožnu jaknu, a onda će kupiti najjeftiniju majicu kako bi je nosila ispod.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA JE UVEK GLAVNA TEMA KO JE NAJBOLJI U ONOME…

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI JAKO TEŠKO OPSTAJU U LJUBAVNOJ VEZI