in

ONA VIDI SVE ŠTO DRUGIMA PROMAKNE: OVAJ ZNAK IMA NAJRAZVIJENIJE ŠESTO ČULO

Dobro osjećaju tanane vibracije svakog čovjeka. Žive u svijetu istkanom od snova i mašte, a u stvarnosti se ne snalaze najbolje. Redovito primjećuju stvari koji drugima neopaženo promiču; nisu zaokupljene detaljima, već cjelinom. Krasi ih bujna mašta, kreativnost, intuicija i vizionarski duh, a često posjeduju i neke rijetke talente i sposobnosti.

Njihova vladajuća planeta Neptun je bog mora, a povezana je s podsviješću, snovima i vizijama.

Prirodna kuća kojom vladaju je ono najdublje i najsimboličnije u čovjeku, dvanaesta kuća pa su ovo često bića vjere i nade koja ne razmišljaju, nego prosto osjećaju.

Najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća, jer sve negativne utjecaje duboko proživljavaju. Izražavaju se bojama, stihovima i plesnim pokretima, ali često sami ne znaju istaknuti i iskoristiti svoje sposobnosti, već im treba pomoć nekog drugog.

One su RIBE.

5 razloga zašto su Ribe mistične

1. Poput Raka i Škorpiona, Ribe su također vodeni znak. Voda je element osjećaja u astrologiji.

Značajna je po tome što uvijek ima sposobnost opažanja nevidljivih struja koje govore o stanju stvari prije nego se stvari pojave.

2. Poput Blizanaca, Djevice i Strijelca, Riba je nepostojan i promjenjiv znak, što znači da ju je vrlo lako impresionirati. Budući da voda osigurava rane znakove upozorenja, nepostojanost znači da će se primljene poruke registrirati.

3. Vladajući planet riba je Neptun, planet povezan s medijima, vidovnjacima i misticima svih vrsta.

4. Ribe, posljednji znak, prethode Ovnu, sljedećem i prvom od znakova, kada se ciklus počinje ponavljati. Ribe žele sačuvati vrijedne ostatke prošlog ciklusa za nepoznatu budućnost koju intenzivno osjeća.

KOJEG DATUMA STE ZAPOČELI VEZU? VAŠA LJUBAVNA VEZA IMA SVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

STVARNO SU POSEBNIJI OD DRUGIH: 4 TIPA LJUDI ROĐENIH U DECEMBRU