in

ONA JE PRAVA ASTRO ZAVODNICA: TVOJE TAJNO ORUŽJE U OSVAJANJU GOSPODINA PRAVOG

Otkrijte čime raspolažete i kako da otkrijete svoje tajne zavođenja.

Ovan

je vatrena osvajačica koja voli da bude u centru pažnje i to čini izazovnom se*sepilnom odećom. Voli da se “utegne” i to čini kako bi istakla snažnu ličnost. Ove dame imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i stratsvene.

Bik

menja svoj pristup od nevine devojke iz komšiluka do ženstvene “femme fatale”. Obično ima bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotična je i voli da dodiruje tokom komunikacije.

Blizanac

je večito dete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka izuzetno su šarmantne, brzo misle i komunikativne su. Omiljene su u društvu, obično svetle kose i očiju i tamnijeg tena. Vole da se transformišu i svoj zavodnički pristup menjaju u zavisnosti od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rak

je nežan i osetljiv. Obično ima obline, voli porodicu i muškarci ih smatraju poželjnim partnerkama. Izuzetno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Lavice

su dominantne i spretne kao i ostali vatreni znakovi, vole da su u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje mane će uvek pretvoriti u prednosti.

3 ŽENE HOROSKOPA KOJE TAČNO ZNAJU KAKVOG MUŠKARCA HOĆE I KAKO ĆE GA DOBITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. NOVEMBAR 2018-TE: DOBAR DAN ZA OVNA, BIK TRAŽI SAVJET, RAK NESHVAĆEN