in

ON JE NAJVEĆI ZAVODNIK HOROSKOPA ALI JE I NAJVEĆE RAZOČARENJE U KREVETU

Oni su poznati kao najveći osvajači među horoskopskim znakovima, ali ako odete u krevet sa njima, silno ćete se razočarati!

Lavovi obožavaju kad im se neko divi i kada su u centru pažnje, obožavaju komplimente i najbolji su u osvajanju, međutim, u krevetu su razočarenje.

Vedri, šarmantni i vatreni, za njih mislite da su najmoćniji na svakom polju, ali u se*su ipak nisu. Kada se udvaraju vi imate utisak da sledi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako, obično se većina njih razočara u partnera Lava.

Lav želi samo da bude u centru pažnje, pa tako se ponaša i u krevetu, usmeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka ostajete nezadovoljeni. Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog se*sa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim.

On je očaran kada se vi trudite oko njega, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer Lavovi su obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom.

Lav uvek misli da je najbolji u krevetu i uvek misli da daje sve od sebe kako bi zadovoljio partnera. Ukoliko tražite nekog ko će se potruditi oko vas u krevetu, Lav to svakako nije.

NAJBOLJI PERIOD ZA LJUBAV TOKOM 2019-TE ZA SVE ZNAKOVE

HOROSKOPSKI ZNAK KOJI BI SVAKOG IZLUDIO