in ,

OSJEĆATE DA STE BOLESNI ALI NIKO NE ZNA ŠTA JE: KINESKA MAPA LICA OTKRIVA S ČIM SE VAŠE TIJELO BORI!

Mapiranje lica “Mien Shiang” doslovno znači čitanje lica i tradicionalna kineska medicina čvrsto vjeruje kako ono govori puno više nego što mislimo…

Kada jedan od naših najvećih organa – naša koža počinje odavati određene simptome, to bi mogao biti pokazatelj da još nešto u tijelu ne funkcionira dobro. Sve tjelesne neravnoteže, kojih često i nismo svjesni, će se prikazati na našem licu.

Tradicionalna kineska medicina

Kineska medicina smatra da svaki dio našeg lica predstavlja određene organe u našem tijelu, a kad se pojave problemi na određenim područjima, primjerice bradi, to nam pokazuje da imamo druge zdravstvene probleme koje treba rješavati.

Ovdje govorimo o neravnoteži kože – o pojavi akni, osipa, osjetljivosti kože, upala, crvenila te izraženih bora i pigmentacija.

Čelo: Mjehur, srce i tanko crijevo

Uzrok: Previše masna i prerađena hrana dovodi do sporog i preopterećenog probavnog sustava. Pretjerana konzumacija alkohola, previše šećera i kasno lijeganje, također će ometati pravilnu probavu i izazvati pustoš na vašoj koži. Stres, prljave kape za glavu, previše proizvoda za kosu i brige, također mogu biti jedan od uzroka.

Lijek: Sirova hrana, puno čiste vode, apstinencija od alkohola i puno odmora i spavanja. To je vrijeme da se očisti organizam, jesti zdravu sirovu hranu i prazniti “kantu za smeće” u glavi.

Između i sa strane obrva: Jetra

Uzrok: Kao gore, ističe da vaš probavni sustav radi previše i ne dobiva dovoljno odmora. Vi možete također biti alergični na određene namirnice, kao što su pšenica ili konzumiranje mesa.

Lijek: Preporučuje se zdrava svježa hrana, svježi zrak, smirujuće vježbe kao što su joga, brzo hodanje i meditacije – sve to će vam pomoći.

Ispod očiju: Bubrezi

Uzrok: Pretjerano unošenje duhana, alkohola, loša cirkulacija limfe, moguće slabo srce.

Lijek: Obilje čiste vode, što manje kofeina, zaslađenih pića i alkohola. Provjerite jeste li dovoljno hidrirani sve vrijeme.

Nos i ispod nosa: Srce

Uzrok: Zatvor, probavne smetnje, plinovi, nadutost i slaba cirkulacija. Visoki krvni tlak također može donijeti probleme s ovog područja vašeg lica.

Lijek: Provjerite svoj krvni tlak kako biste bili sigurni da je unutar prihvatljivog raspona, a slijede niske razine kolesterola i nisko masne dijete. Organski zeleni čaj pomoći će da izbacite toksine i umjereno svakodnevno vježbanje će također poboljšati stanje.

Donji dio obraza: Pluća

Uzrok: Astma, zagađenje, pušenje, sve to će utjecati na ovo područje. To je također mjesto gdje nastaju tamni krugovi ispod očiju.

Lijek: Držite se podalje od zagađenog zraka, smoga, dima i dr … Obavezno povećati unos kisika. Ako pušite, prestanite. Fizička aktivnost na svježem zraku se preporuča, a držite se i podalje od začinjene i masne hrane.

LAKOVERNI I PREVIŠE DOBRI: OVO SU 3 NAJVEĆE NAIVČINE U HOROSKOPU

10 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALA BITI SREĆNA ŠTO SI SINGL