in ,

OSJEĆATE DA STE BOLESNI ALI NIKO NE ZNA ŠTA JE: KINESKA MAPA LICA OTKRIVA S ČIM SE VAŠE TIJELO BORI!

Desni i lijevi obraz: Pluća i želudac

Uzrok: Pušenje, loša probava, želučani problemi, stres, loša prehrana, previše šećera, moguće alergije.

Lijek: Eliminirati obrađene namirnice iz svoje prehrane i provjerite koristite li kvalitetnu prirodnu kozmetiku pogodnu za vašu kožu. Kako vaši obrazi dodiruju materijale poput jastučnice i mobitela, provjerite jesu li ta područja čista. Za žene, oprez tijekom šminkanja sa spužvama i četkicama – često ih mijenjajte i perite.

Oko usta: Debelo crijevo

Uzrok: Prehrana bogata mastima, šećerom i stimulansima kao što su kofein i alkohol. To je područje koje biva najviše pogođeno nakon sezonske prehrane. Ostajanje do kasno u noć, kao i stres, također može dovesti do hormonalne neravnoteže.

Lijek: Detoks dijeta će vam pomoći da očistite organizam i uspostavite balans. Jedite puno tamno zelenog povrća i pobrinite se da pijete dovoljno vode. Ako se problemi nastave, posavjetujte se s liječnikom za sve neravnoteže u vašem hormonskom sustavu.

Vilica, brada i vrat: Hormoni, ginekološki problemi

Uzrok: To bi moglo značiti da se vaše tijelo bori protiv bakterija, stresa, promjene u okolini ili promjene u prehrani i načinu života. Također, bi to moglo biti i zbog ovulacije.

Lijek: Držite područje čisto i što više boravite na svježem zraku. Blage vježbe poput joge i meditacije će vam pomoći. Omega 3-6-9 tablete također će vam pomoći da izbalansirate hormone.

Uši: Bubrezi

woman in black blazer with white dress shirt

Uzrok: Previše soli, začina, nedovoljno vode. Ponekad, previše kofeina može se odraziti na ovom području.

Lijek: Smanjite unos soli, začina i kofeina, ali i pijte više vode.

 

LAKOVERNI I PREVIŠE DOBRI: OVO SU 3 NAJVEĆE NAIVČINE U HOROSKOPU

10 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALA BITI SREĆNA ŠTO SI SINGL