in

OTKRIJ PREVARU PRIJE NEGO ŠTO TI SE DOGODI: OVAN VARA KAD NESTANE UZBUĐENJA U VEZI, LAV ZBOG DRAME

Jarac

Smireni i hladni Jarac je odan partner. Disciplina i kontrola vrline su koje im “otežavaju” neveru. Oni zahtevaju poštovanje i obožavanje svojih partnera i nedostatak te dve stvari može dovesti do Jarčevog lutanja, ali se uglavnom radi o časnim znakovima, radije će vas ostaviti nego prevariti.

Vodolija

Pomalo odsečeni od sveta i više u intelektualnim vodama, Vodolije nisu najromantičniji znaki, ali imaju potrebu da budu važni svojim partnerima. Vodolije će vrlo često izgube u svojim idejama i otkrićima da neće ni primetiti da zanemaruju partnera. Zbog svoje zaboravljive prirode i zaluđenosti vlastitim svetom, Vodolije će češće biti žrtve prevare, nego oni koji varaju. Budući da se radi o jednom od najnepredvidljivijih znakova najbolji savet je da i vi budete podjednako nepredvidljiv.

Ribe

Zanesene i snene Ribe imaju bujnu maštu, pa najčešće imaju romantične ideje o večnoj ljubavi koju im donosi sudbina. Baš zbog te bujne mašte i strastvene želje za čarolijom ljubavi Ribe će često postati nezadovoljne jednom kad im veza uđe u smirenu fazu. Ako povremeno obnovite magične ljubavne trenutke, vaša Riba će biti sigurna kako ste vi stvarno ono što im je sudbinom predodređeno.

NI LJUBAV, NI PRIJATELJSTVO: OD OVA 3 ZNAKA OČEKUJTE SAMO MANIPULACIJU I ISKORIŠĆAVANJE

HOROSKOP I NARODNJACI: KOJA JE TVOJA LEGENDARNA PESMA ZA SRCE I DUŠU