in

OTKRIVAMO ANĐELE ZODIJAKA: OVO JE ČUVAR TVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA

Vaga – arkanđeo Haniel

Arkanđeo Haniel vladar je znaka Vaga te one rođene u ovom znaku daruje uravnoteženošću i diplomacijom.

Haniel vlada planetom Venerom, znakom Vage i petkom.

Vaga uvijek važe situacije i voli biti nepristrana, ne želi da njome vladaju emocije i uvijek teži ravnoteži tijela, duha i uma.

Rođeni u znaku Vage poznati su po diplomatičnosti, vole ravnotežu i tragaju za stabilnim i mirnim okruženjem. Poznati su po logici. Iako jasno vide obje strane određenog problema, teško donose odluke. Vole biti u pokretu i vrlo su društveni. Njihovu energiju karakterizira profinjenost i šarm.

Budući da je Vaga zračni znak, rođeni u ovom znaku pokazuju izrazitu inteligenciju i ljubav prema znanju. Odlično vladaju jezicima i komunikacija im je vrlo bitna.

Škorpion – arkanđeli Azrael i Kamuel

Na znak škorpiona paze arkanđeli Azrael i Kamuel.
Azrael je anđeo pastir, vlada planetom Plutonom i znakom Škorpiona.

Arkanđeo Kamuel vlada planetom Marsom i utorkom.

Rođeni u ovom znaku imaju vrlo snažnu osobnost.

Škorpionom vlada Pluton, planet “skrivenih stvari“, zbog čega Škorpioni mogu biti paranoični i opsjednuti onim što se odvija oko njih.

Škorpioni su poznati po vrlo emotivnoj naravi. Čvrsto drže ono što je njihovo i ne predaju se bez borbe. Ipak, kada Škorpion izgubi zanimanje za nešto ili nekoga, nedostatak osjećaja je vrlo očit. Imaju čvrste stavove, a njihova žestoka odlučnost može djelovati negativno i bezobzirno.

Pozitivnije osobine uključuju iznimnu odanost i odgovornost, ali s druge strane mogu biti posesivni, ljubomorni te autodestruktivni. Ako ih netko povrijedi, Škorpioni mogu biti prilično nemilosrdni.

Strijelac – arkanđeo Zadkiel

Znakom Strijelca upravlja arkanđeo Zadkiel s naglaskom na duhovni razvoj i osobnu transformaciju. Zadkiel vlada planetom Jupiterom i četvrtkom.

Rođeni u znaku Strijelca vrlo su optimistični i pustolovni.

Po prirodi su intuitivni i maštoviti, ali često gube dodir sa stvarnošću. Strijelac ne podnosi ograničenja. Prepun je prekrasnih ideja i kreativnih vizija, ali je njihova provedba u stvarnost zadatak koji radije prepušta drugima.

Strijelci su često odlični filozofi i učitelji jer vole s drugima dijeliti mišljenje. Ne vole kada im se govori što trebaju činiti. Dok njihove pozitivne osobine uključuju pozitivan stav, velikodušnost, entuzijazam, poduzetnost, kreativnost i veliku ljubav prema životu, negativne osobina uključuju manjak takta, dogmatičnost i nametanje svog mišljenja, koje imaju o svemu.

3 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI SU NOĆNA MORA ZA SVAKU ŽENU

3 HOROSKOPSKE KRALJICE SKANDALA: NJIH NIJE BRIGA ŠTA ĆE NEKO DA POMISLI ILI KAŽE O NJIHOVOM PONAŠANJU