in

OTKRIVAMO KAKO VOLI KOJI HOROSKOPSKI ZNAK: OVAJ DAJE LJUBAV ČAK I KAD NIJE UZVRAĆENA

Ono što je nekom ugodno, drugom nije. Netko na primjer, voli izražavanje ljubavi pred publikom, a netko bi najradije pobjegao od toga i učini li to druga strana, ništa od zbližavanja.

Dobro je stoga biti oprezan i strpljiv u upoznavanju, no ni ono ne može trajati vječno. Jednom će netko morati „preći na stvar“.Da bi što bolje proniknuli u dušu i srce osobe do koje vam je stalo, dobro je znati njene podatke i kroz natalnu kartu otkriti kakva su ljubavna očekivanja, kao i ljubavni stil te osobe?

Vješt astrolog brzo će iščitati ako postoje neka jača odstupanja od prirodnog ili pak, ako su zaista problematični usporedni aspekti između vas i osobe koja vas zanima, te vam na taj način uštedjeti patnju i vrijeme.

Također, ako se radi o nekom zahtjevnijem karmičkom obrascu i odnosu gdje se može dati savjet zašto se netko odnosi prema vama tako kako se odnosi ili obratno, te kamo to sve može odvesti? Tako vam se može pomoći da se međusobno bolje razumijete i nadvladate nešto što možda morate zajedno proći.

Ljudski odnosi složena su stvar i svatko ima svoju priču za sebe, nema iste, no neke opće odrednice načina na koji netko voli mogu se dati. Prvo kroz same grupe znakova, a onda i prema samom znaku. No uz to, uvijek je dobro i pogledati gdje se određenoj osobi nalazi Venera, u kakvim je aspektima, gdje je Mjesec, a onda i Mars.

Ovdje opet donosimo samo neke orijentacijske odrednice

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strijelac)

Osoba voli uzbuđenja, dinamična je u ljubavi, zna jasno pokazati strasti, topla je i otvorena. Ovna ponekad krasi i nestrpljivost, pa brza, Lavu je važno da se pokaže, da statusno nešto znači, također voli i djecu, dok Strijelac nema stida, voli nudizam, a onda i slobodu, pa je sposoban i za otvorene veze.

Zemljani znaci (Bik, Djevica, Jarac)

Vole konkretne i putene stvari. Materijalna strana im je važna u životu, a posredno i sigurnost. Bik ima smisla za hedonizam i prizemljenu estetiku, Djevica previše analizira i odnosu može oduzeti spontanost, no ima savršen ukus do razine otmjenosti, Jarac je obično oličenje vjernosti, no može i zglajzati u suprotno ako je u lošim aspektima, također može „konzervirati“ odnos i održavati ga zbog interesa ili dobrog glasa.

Zračni znaci (Blizanac, Vaga, Vodenjak)


Osoba je uvijek među ljudima i ima smisla za društvenost i kontakte. Blzanac s lakoćom održava mnoge kontakte, no nerijetko površne, više šarmira riječima nego djelima, Vaga ima prava umjetnička nadahnuća, profinjeno držanje, pristup i ponašanje, te nepograšiv osjećaj za sklad i lijepo, Vodenjak je sklon eksperimentima u odnosima, ekscentričnosti, no i velikoj toleranciji, prijateljskom nastupu i slobodnom životu.

Vodeni znaci (Rak, Škorpion, Riba)


Ovo su autentični emotivci koji mogu osjećati najtankoćutnije vibracije. Rak voli svoj dom, često daje i patriote, odan je obitelji, pa se tu nađe pravih kućnih tipova, Škoprion je majstor erotike, dubokih nadahnuća i uvida, jake sposobnosti obnavljanja emocionalnog života kad nakon rušenja, gradi novo, a Ribe su veliki samaritanci, osobe koje suosjećaju s partnerom, no i talentirani umjetnici.


Važno je reći da Venera može odstupati od Sunca najviše oko 40-tak stupnjeva, što znači da ako je Sunce u određenom znaku, Venera može biti u istom, ali i u dva susjedna znaka ispred ili iza Sunca. Tako imate Jarčeva s Venerom u Škorpionu koji mogu biti vrlo strastveni, ili pak Riba s Venerom u Jarcu koje znaju kontrolirati svoje osjećaje.

Kad se tome doda i pozicija Mjeseca koji može biti u bilo kojem znaku jer vrlo brzo prolazi Zodijakom, to se emocionalna strana nečije ličnosti čini sve složenijom. Zato ima smisla proučiti natalnu kartu. Jer svatko je priča za sebe, jedinstvena i neponovljiva.

Ipak, ako i nemate nečije podatke, ono na što se sigurno možete osloniti jest vaš unutrašnji glas. Dovoljno je samo utišati se, smiriti i fokusirati na određenu osobu. Zapitajte tada sebe kako se od te osobe osjećate i pokušajte pustiti slobodno i spontano neka vam se otvori vizija vašeg odnosa s istom. Iznenadit ćete se što ćete sve možda otkriti.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE TI SE TEŠKO PREDATI A JOŠ IH JE TEŽE OSVOJITI

DNEVI HOROSKOP ZA 9. FEBRUAR 2019-TE: KOMUNIKACIJA ĆE BITI OŠTRA, PRECIZNA I DIREKTNA