in

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA BAŠ NEMAJU SREĆE: I TAKO JE STALNO

Ribe u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše. Ovo su tri horoskopska znaka koji imaju najmanje sreće:

Devica


Vešte su u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali same sebi ne znaju da pomognu. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osećaju pomalo neprijatno, napeto i neudobno.

Vaga


Najviše im smeta nepravda. Uočavaju je svuda oko sebe, a često je osećaju i na svojoj koži i uvek postoji nešto što im remeti mir i sreću. Spadaju u one ljude koji prvo planu pa onda razmisle i razmišljaju potom danima kako su mogle postupiti i šta bi bilo da je bilo…

Ribe


Same sebi su najveće prokletstvo. Slabo kontaktiraju s realnošću pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neoračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše. Kada se nađu pred problemom koji se teško rešava, uvek će na silu pokušati problem da dovuku na svoju teritoriju, u svoj svet u kojem vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti.

3 HOROSKOPSKE GRACIJE ALI I 3 ISTINSKE KRALJICE DRAME

HOROSKOP SAVETUJE: BUDI NA OPREZU AKO SE ZALJUBLJUJEŠ U RAKA