in

OVA 3 MUŠKA ZNAKA ŽELE OD TEBE SAMO ‘ONO’ BILO KAD I BILO GDE

Koliko god pokušavali da sakriju svoj nastrani um, sledeći znaci zodijaka jednostavno ne mogu promeniti način na koji razmišljaju, ali i ugasiti strast koja izbija duboko iz njih. Mnogi od njih se neće suzdržavati čak ni u javnosti, te će pokušati na sve načine da vas privuku i navedu na razne se*si igrice. Pogledajte o kojim znacima je reč…

1. Škorpija

Harizmatični, samouvereni, se*si. Škorpije su zaista pravi magneti za suprotan ili isti pol, a kada ih malo bolje upoznate, shvatićete kako funkicioniše njegov um.

Oni gotovo uvek imaju prljave misli, a kroz život se vode neobuzdanom strašću po kojoj su zaista posebni. Kada vide nekoga ko im se dopada, skloni su zamišljanju te osobe gole, ali to ih može zaintrigirati da saznaju kakva je u krevetu, o čemu mašta, pa i o analnom se*su.

2. Lav

Za razliku od Škorpija, Lavovi ne razmišljaju po ceo dan, i u svim situacijama o se*su, ali zato kada dođe se intimnog susreta, budite sigurni da će vam priuštiti zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti.

Pripadnici ovog znaka su prave se*sualne zveri, spremni su da isprobaju nove stvari i stalno da uvode nove se*si igrice. Čak će i u javnosti imati želju za dodirima i neće se stideti toga.

3. Vaga

Vaga je jedan od najsuptilnijih znakova, koji vešto krije svoj divlji um. Oni obožavaju se*s i gotovo u svemu vide se*sualnu konotaciju – krastavac, sladoled, banana…

Da, to je prava Vaga, iako nikada ne bi to priznala. Ipak, ovaj znak ne pristaje na otvorene veze i neobavezan se*s, sve dok ne osete mentalnu povezanost sa osobom. Oni su u suštini vrlo senzualni, te im je potrebna dublja konekcija sa partnerom.

NJIHOVA INTUICIJA JE JAČA OD INTELEKTA: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI IMAJU NAJAČU INTUICIJU

OVO JE NAJTUŽNIJI HOROSKOPSKI ZNAK KOJI SAM SEBE SPUTAVA U SVEMU