in

OVA 3 ZNAKA ĆE PLAKATI ZBOG LJUBAVI OVE GODINE

Ne može svaka godina za svakog biti dobra. Nekad naiđu teška vremena i moramo da se suočimo sa bezbroj izazova i teškoća.

Za ova tri znaka, ova godina neće doneti mnogo toga lepog, naročito kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ipak, zapamtite da se posle kiše uvek pojavi sunce i nemojte očajavati. Svako zašto ima svoje zato, a sudbina ima svoje načine da na kraju sve bude u redu.

Vaga

Kao Vaga, vi uvek gledate da očuvate razboritost i uravnoteženost gde god da ste. Mrzite kada su ljudi grubi ili vas zloupotrebljavaju. Ove godine, doživećete grubo otrežnjenje. Saznaćete da koliko god se trudili, život nije uvek fer.

Možda ćete izgubićete neke ljude za koje će se ispostaviti da i nisu bili vredni čuvanja. Biće vremena kada ćete imati ljude koje ćete voleti i koji će vam biti najvredniji na svetu. Ove godine ćete naučiti da život obično ne daje mnogo prilika.

Škorpija

Spoznaćete svoje mane i suočiti se sa činjenicom da su neke stvari ipak vaša greška i da i vi imate nedostatke. Ova godina će biti teška za vas.

Neće moći da razumete zašto ne uspevate i pored svog truda koji ulažete. Bićete primorani da naučite da trud na ovom svetu ne garantuje uspeh i da život jednostavno tako funkcioniše.

Blizanci

Ove godine ćete otkriti da je teško pronaći nekog ko može da se nosi sa vašom iskrenošću. Vama nije teško da uđete u tuđu kožu kako biste se lakše povezali sa nekim i to je vaš najveći dar. Fleksibilni ste i lako se prilagođavate svima.

Međutim, vaša najveća borba jeste da otkrijete ko ste zapravo vi sami iznutra. Očekujete da pronađete nekog ko će izvući to iz vas. Nažalost, tu osobu nećete upoznati ove godine. Nećete biti sa nekim ko će vas inspirisati i gurati da budete iskrena i nepretenciozna verzija sebe. Ostaje vam da nosite maske koje ne predstavljaju vas onakvim kakvim jeste.

AKO MU SE SVIĐAŠ – ON ONDA RADI OVO: JARAC SE ŽRTVUJE, LAV KUPUJE POKLONE…

HOROSKOP OTKRIVA KOLIKO TAČNO ‘ONOGA’ TREBA SVAKOM ZNAKU