in

OVA DVA ZNAKA IDUĆI MESEC ČEKA POČETAK SUDBINSKE LJUBAVI

Ako je verovati zvezdama, sledeća dva znaka zodijaka će konačno ostvariti ljubavnu vezu koja će definitivno “prodrmati” njihov život.

Jarac

Jarčevima će idući mesec biti jedan od važnijih u godini kada je o ljubavi reč, jer će se mnoge stvari u ljubavi rešiti i preokrenuti u vašu korist. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom meseca donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi. Mnogima od vas biće izazovan aspekt Venere i Plutona iz vašeg znaka. Oko 6. dana u mesecu može se desiti da se poremete ljubavni planovi Jarčeva sa partnerom.

Posle 14. dana meseca, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. dana u mesecu biće veoma turbulentan kada je o emocijama reč. Slobodnim Jarčevima Venerini aspekti sa Uranom, Marsom, Jupiterom i Plutonom doneće karmičku ljubav koju gotovo da nećete moći da izbegnete sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika. Ova ljubav je veoma zanimljiva, ali i izazovna u isto vreme.

Rak


Rakovi, vi ćete početkom idućeg meseca, pod uticajem Venere iz vašeg znaka, prolepšati i zračiti mnogo pozitivnijom energijom, ali ćete biti i osećajniji prema partneru. Posebno u periodu do 7. dana u mesecu lep aspekt Venere i Jupitera, iz astrološkog polja ljubavi, sreće, zabave i kreativnosti doneće vam lepe trenutke sa decom i partnerom, a svi Rakovi koji žele da prošire porodicu ovo će biti jedan od lepših perioda za njih.

Slobodne Rakove početkom meseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili u izlasku. U periodu od 14. do 24. dana u mesecu za većinu Rakova dolazi period kada će mnoge njihove ljubavne dileme izaći na videlo. Slobodni Rakovi u ovom periodu mogu upoznati ljubav preko posla, ali i osobu koja je na neki način komplikovana. Možda će to biti nadređeni ili neko ko je vrlo autoritativan. Pun mesec iz vašeg polja veza i braka, 28. dana u mesecu donosi vam kulminaciju, razrešenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

OVA TRI ZNAKA DOŽIVJEĆE VELIKU IZDAJU OVOG LJETA

OVA 4 ZNAKA ČEKA SREĆA U LJUBAVI I POSLU OVOG JUNA