in

OVA ODJEĆA PRIVLAČI NEGATIVNU ENERGIJU: UKLONITE JE I BIĆETE SRETNIJI!

Znate li da negativnu energiju privlače određene vrste odjeće. Koliko puta ste samo rekli sami sebi, ‘šta će mi ovo’ ili ‘ja samo navlačim gardarobu kući a ništa ne nosim’.

Da, oštećene vješalice, odjeća bivšeg partnera, besplatne i reklamne majice, prave vam problem.

10. Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mJesto. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamJenu koja će vam dugo potrajati.

9. Haljina koju ste nosili na više od pet vjenčanja

Ili koju god brojku imate na umu. Dakle, vrijeme je da njeno mjesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

8. Odjevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osJećati mnogo bolje.

7. Iznošeni grudnjaci

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Ipak, na vama je da procIJenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vrIJeme da ga izbacite iz ormaRa.

6. Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

5. Bijele majice koje su požutjele (ili pomodrele)

Majice najvećim dijelom čine našu garderobu, a bijele majice ključni su komadi. No, ako su požutjele ili pomodrele i ne mogu da se izbijele, onda nema smisla da ih držite u ormaru.

4. Neodgovarajući komadi

Odjeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara i koja je neudobna izbacite iz ormara i zamijenite je odjećom u kojoj se osjećate dobro i koja vam odlično pristaje.

3. Odjeća iz “prošlog” života

Odjevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste veoma dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormaru. Vrijeme je da oslobodite prostor za odjeću koju ćete zapravo nositi.

2. Nespareni komadi

Za nesparene čarape, rukavice i minđuše više nema mjesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamjenjive pa nema smisla da ih čuvate.

1. Oštećeni ofingeri

Oštećene vješalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cijene ofingera su poprilično pristupačne pa lako možete pronaći nove i bolje zamjene.

 

KOSMIČKI PRESTUPI: AKO LOŠE GOVORIŠ O DRUGIMA ISPIREŠ IM GRIJEHE I PRIZIVAŠ IH SEBI

GLEDANJE U ŠOLJU KAFE: PROTUMAČITE SVE POJMOVE KOJI POSTOJE