in

OVA TRI ZNAKA ČEKA NAJBOLJA JESEN U ŽIVOTU: A LAVICAMA POSEBNO ZAVIDIMO

Ako pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka, blago vama! Pred vama su meseci u kojima ćete zablistati u punom sjaju.


Bilo da ste ljubitelji jeseni i svega što ona nosi sa sobom ili vam kišni i tmurni dani izazivaju nervozu, ako ste rođeni u znaku Blizanaca, Lava ili Jarca, ova jesen trebalo bi da vam donese brojne dobrobiti na svim životnim poljima. U nastavku otkrijte šta vas sve očekuje u narednim mesecima.

BLIZANCI


Ove jeseni Blizancima će se sve vrteti oko ljubavi, emocija, davanja i primanja… Drugim rečima, stiže im najpovoljnije ljubavno razdoblje. Umesto da većinu vremena provode u poslovnim obavezama i predvidljivoj svakodnevici, blizanci će težiti tome da svoje vreme ulažu u romantična ostvarenja. Slobodnim pripadnicima ovoga znaka smeška se velika ljubav, dok će se odnosi onih zauzetih dići na viši nivo. To znači da mogu da očekuju početak novog zajedničkog života, veridbu, brak ili decu. Ovu jesen Blizanci će pamtiti i po finansijskim dobitima.

LAV


Osim što će ih pratiti neverovatna sreća, Lavovi će ove jeseni imati puno energije i osećaće se bolje nego ikada pre. To znači da je pravo vreme da sve nedoumice, strahove i strepnje ostave po strani i krenu u nove pobede. Bilo da je reč o ljubavnom ili poslovnom polju, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku očekuju velike uspehe i pomake. Zato, drage naše Lavice, iskoristite ovu jesen najbolje što možete jer su zvezde u narednim mesecima apsolutno na vašoj strani!

JARAC


Kad je u pitanju karijera, Jarac će biti nezaustavljiv tokom cele godine, a njegove poslovne sposobnosti najviše će doći do izražaja početkom oktobra. Planetarne energije u potpunosti su koncentrisane na postizanje ciljeva ovoga znaka pa je očekivan veliki procvat na poslovnom planu. Osim poslovnih uspeha, Jarčeve očekuje i zabavan period. Ove jeseni imaće bogat društveni život uz puno dobrih izlazaka i zanimljivih druženja. Ako pripadate ovom znaku, jesen će vam biti sve, samo ne dosadna!

DOK VLADA DJEVICA OD 23. AVGUSTA DO 22. SEPTEMBRA: JARČEVE DRMA LJUBOMORA, VAGE UZNEMIRENE POSJETOM STARE LJUBAVI

ONE SU UVIJEK OSTAVLJENE: ŽENE U OVOM ZNAKU ZNAJU LUĐAČKI DA VOLE ALI IM SRCE LOME U KOMADE