in

OVA ŽENA HOROSKOPA JE NAJVEĆA ZAVODNICA I NAJINTELIGENTNIJI ŽENSKI ZNAK

Politika – Indira Gandi (bivša premijerka Indije); Hilari Klinton (supruga bivšeg predsednika SAD-a Bila Klintona; senatorka i kandidat za predsednika Amerike)

Zaključak – kakve su osobe žene rođene u znaku škorpije?

Ženske osobe rođene u horoskopskom znaku škorpije, prema astrološkim tumačenjima predstavljaju najmisteriozniji i najfatalniji znak zodijaka, jer se u njima nalazi spoj lepote i inteligencije; dobrodušnosti i zajedljivosti; prijateljstva i neprijateljstva; iskrenosti i podmuklosti.

Neosporna je činjenica, da svako ko pomisli da „poznaje“ ženu rođenu u znaku škorpije, po pravilu uvek greši, jer je žena ovog znaka zodijaka misterija i sama za sebe, i sklop je burnih reakcija i nežnog bića koje odiše ljupkošću, nežnom lepotom i emotivnom dušom.

Žena škorpija je veoma pronicljiva, i po pravilu je njena intuicija i inteligencija nikada ne varaju u proceni drugih ljudi, pa tako veoma lako može da postane dodatno oprezna ili pak da osobe iz svoje okoline vrlo grubo iskoristi za postizanje sopstvenih ciljeva.

Kao tipičan spoj suprotnosti u karakteru, žena škorpija ne voli svađe i sve nesuglasice pokušava da reši diplomatki, ali sa druge strane kada sama bude povređena, u stanju je da postane „oličenje pravog đavola“, da bude nekontrolisano ljuta i besna, kao i da ispolji ciničnost i sarkastičnost koja joj je duboko skrivena u prirodi.

Žena u znaku škorpije veoma je svesna svojih kvaliteta, i veoma je sposobna da se kontroliše ali i da svoju lepotu i inteligenciju iskoristi u sopstvene svrhe.

Za ženu ovog horoskopskog znka se može reći da je veoma egocentrična i narcisoidna ličnost, da uvek na prvo mesto stavlja sebe i svoje potrebe, kao i da je veliko zlopamtilo i da je sklona da se sveti ili da svojom ohološću povređuje osobe koje su joj učinile neku štetu.

Žena škorpija svoje tajne ne otkriva nikome, pa čak ni najbližim prijateljima i porodici, dok tuđe tajne ume da čuva veoma dobro ali kada je neko povredi ili uvredi, sklona je da ih iskoristi kao nečiju slabost, da bi mu se osvetila.

Kada ženske osobe koje su rođene u zodijačkom znaku škorpije imaju neki cilj koji žele da ostvare, ne postoji dovoljno „velika“ prepreka koja ih u toj nameri može usporiti ili zaustaviti, jer su karakterno veoma odlučne i istrajne osobe koje nikada ne posustaju i koje teže da se uvek same izbore za sebe, bez tuđeg oslonca i pomoći sa strane.

Žena škorpija ne trpi da joj neko „deli savete“ ili da joj se na bilo koji način protivureči, jer je najčešće sama dovoljno svesna svojih postupaka, veoma inteligentna i vrlo proračunata u svakom svom narednom koraku, tako da je svaki pa makar i dobronameran predlog ili pak ideja potpuno pogrešno protumačen, i shvaćen najčešće kao uvreda ili ponižavanje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2020: STRIJELAC SPREMA PROMJENE, OVAN ODLIČNO RASPOLOŽEN

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…