in

OVA 2 ZNAKA SU NAJGORI LIKOVI U ZODIJAKU: NEMAJU MILOSTI, ASTRO MONSTRUMI

Svi mi imamo svoje vrline i o njima rado govorimo, a posebno volimo da čujemo kada drugi tako govore. Međutim, niko nije savršen, a posebno ova dva Zodijaka.

2. Strelac

Ovo je najveća alapača u horoskopu, zna sve o svakome. Oni su u iskreni i otvoreni do te mere da ponekad postaju i netaktični i uvredljivi. Strelčevi znaju sve o svemu i svakome.

Ako se ne radi o nečemu novom i uzbudljivom, Strelcu će verovatno biti dosadno. Prijateljstvo Strelca je otvoreno i iskreno i mnogi mu zameraju da nije dovoljno taktičan, ali je njegovo srce neiskvareno.

Kod njega je prekratak put od onoga što misli do onoga što kaže. Uvek je u potrazi za uzbuđenjima, te mu ozbiljni i nervozni ljudi koji se plaše od promena nisu baš najbolji prijatelji.

Veoma su samosvesni i uvek misle daleko unapred, zbog čega ne mogu da razumeju običan svakodnevni život, kojem se često rugaju, a ponekad u tome umeju i da preteraju.

1. Škorpija

Naizgled mirna, a tempirana bomba i samo vreba svoju žrtvu i čeka svoj okidač, ona je najotrovniji znak i pun osvete, pazite se!  Mrzim sve i mrzim sebe!

Ovako prkosno i puna osvete jedna Škorpija živi, izazivajući sudbinu i sebe sve vreme. Naizgled mirna, a tempirana bomba i samo vreba svoju žrtvu i čeka svoj okidač!

I ne voli sebe poražena neuspehom i nestrpljiva da konačno pogleda smrti u lice – dojadilo joj da živi u strahu i tako čačka ona čačka, izaziva Bogove, ljude, sve što joj na put stane i prkosna sama prema sebi, ne vidi koliko pati, da i svoju majku mrzi, život uopšte i postojanje.

Jedino što joj je ostalo je da pokuša da sruši sebe i sa sobom povuče što više drugih. Zašto ne bih varala i rušila i skrnavila svetinju kad sama sebi nisam sveta i ko je bilo ko da mi kaže?

HOROSKOP: HOĆETE LI KONAČNO SRESTI LJUBAV SVOG ŽIVOTA DO KRAJA OVE GODINE

KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI: RAK TRAŽI DRUGU MAMU, JARCU TREBA STRPLJIVA