in

OVA 2 ZNAKA SU POTPUNO POGREŠAN IZBOR ZA VEZU I UPRSKAĆE JE SIGURNO

Iako ne možemo generalizovati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na osnovu horoskopskog znaka sa 90% preciznosti otkriti osobu koje najverovatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osećaju duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvezde vam otkrivaju koja to dva znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svesni.

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumeju svoje emocije. Oni umeju da budu jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je reč o ljudima koji su neretko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju da biraju između “dve ljubavi”, gde će oni uvek presuditi u sopstvenu korist.

Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gde oni moraju da uzimaju u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih lično. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje intrese.

Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

ŠKORPIJA

Dok budete pokušavali da sa osobom u znaku Škorpije uspostavite harmoničan ljubavni ili bračni život, proći će mnogo godina i izgubićete beskrajnu količinu energije. Ovaj samoživi diktator čuvaće vas i držati uz sebe jedino ako pristajete na to da živite u njihovoj senci i pružate potporu njihovoj volji.

Oni su veoma senzualni, a njihovi nadaleko čuveni se*sualni apetiti veliki, pa vam se može učiniti da imate posla sa emotivnom i strastvenom osobom. Samo vaša greška će biti ukoliko pomislite da sva ta vatra i strast dolaze iz slepe ljubavi prema vama, jer dok vas zaljubljeno gleda, Škorpija zapravo nije ni svesna da je zavolela svoj odraz u vašim očima. Upravo će ova njihova osobina biti ključna kada se ponovo zaljubi i reši da vas ostavi.

ŽELIŠ DA ON VOLI SAMO TEBE I DA TI JE VJERAN: NAPRAVI ZA SVOJU LJUBAV, LJUBAVNU KUPKU

ONI BI PRODALI I ROĐENU MAJKU: ON JE NAJPOHLEPNIJI ZNAK ZODIJAKA