in

OVA 3 ZNAKA GARANTOVANO SU PRAVA PROPAST AKO SE ZALJUBITE

Da li ste među njima?!

Mnoge veze ne mogu da prođu bez ljubomore, koja u malim dozama nekad može začiniti odnos, ali češće bude razlog razlaza. Neki znakovi zodijaka je pokazuju više nego drugi, zato pripazite s kim se upuštate u romansu.

3. Ovan – prirediće vam neprijatne scene

Pripadnici ovog znaka imaju problem sa apsolutnim poverenjem, zbog čega pomno prate svaki potez svog partnera i analiziraju ga. Na prvu pojavu sumnje reaguju impulsivno i u trenutku, bez obzira gde se i pred kim nalaze.

Budući da su hiroviti, od Ovnova možete očekivati svašta – od bacanja tanjira do gađanja prstenom, pa čak i pretnje.

2. Lav – posesivnost mu je drugo ime

Lavovi su poprilično skloni ljubomori, no oni nisu tako grubi kao neki drugi znakovi. Njihovo pokazivanje ljubomore često izgleda samo kao potvrda ljubavi i interesa za vas.

Najčešće su ljubomorni zbog povređenog ponosa, prevelikih očekivanja od vas ili iz straha da ih ne volite dovoljno, a prevare se više boje zbog udara na njihov ego nego zbog izdaje.

1. Škorpija – sve mu se vidi na licu

Škorpije su najljubomorniji znak Zodijaka, iako postoje izuzeci. Kad pokazuju tu svoju ljubomoru uglavnom nisu nimalo taktični, ne biraju reči i mogu se osećati izdanim zbog nečega na šta drugi uopšte ne bi reagovali.

Teško će otvoreno priznati ljubomoru, ali jasno ćete je videti na njegovom licu.

GODINE JOJ NE MOGU NIIŠTA: ŽENA U OVOM ZNAKU OSTAJE MLADA ZAUVEK

ŽENA, MAJKA, KRALJICA: ŽENA STRELAC JE SAVRŠENA, ALI NIKAKO JOJ NE SMETE URADITI OVO