in

OVA 4 ZNAKA NE MOGU DA PREŽIVE BEZ TELEFONA

Neki su više zavisni od inteneta i telefona od drugih. Da li znate da horoskop utiče na vašu zavisnost od telefona i interneta. Postoje znakovi koji ne umeju da se udalje od telefona i osećaju se prazno kada nemaju pristup internetu i trenutnim dešavanjima. Evo koji su znakovi u pitanju:

Blizanci


Bliznaci moraju da budu stalno onlajn. Uvek su na internetu, gledaju novosti, komentarišu na društvenim mrežama. Kada nema pristup internetu Blizanac oseća veliku prazninu. Glavni je u grupi prijatelja kada razmenjuju smešne klipove i šale. Blizanac nikada ne bi otišao na odmor u mesto koje nema pristup internetu.

Lav


Njemu internet služi za posao, kako bi uvek bio informisan i u kontaktu s drugima. Kada nema interneta Lav kao da gubi samopouzdanje jer ima osećaj da propušta neku važnu stvar. Kada je onlajn oseća se odlično. Lava ćete prepoznati po tome što u društvu, s vremena na vreme, proverava svoj mobilni telefon.

Vodolija


Društvena Vodolija obožava internet kao sredstvo komunikacije i druženja s drugima. Često kometarišu nešto što su pročitali ili videli na društvenim mrežama. Vodolija neprekidno traži signal na mestima gde ga nema jer oseća da mu nedostaje nešto jako važno.

Jarac


Jarac obožava internet i jednom kada ga se dočepa u stanju je satima da prelistava novosti i društvene mreže. Svoj identitet često sakriva na internetu pa se tada oseća slobodnim da pita šta želi, edukuje se i povezuje s ljudima koji su slični njemu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. NOVEMBAR 2019: BUDITE OKRUŽENI LJUDIMA KOJE VOLITE, UŽIVAJTE U LAKIM TEMAMA

3 ZNAKA HOROSKOPA KOJI NEMAJU NI MALO SRAMA I VARAJU KAKO STIGNU