in

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE SE ŽENA HOROSKOPA NAJBOLJE UDATI I KAKVA ĆE JOJ DECA BITI

Muškarci isto kao i žene dosta razmišljaju o braku, iako to ne priznaju, oni će vas dosta proučavati pre nego što se odluče na taj korak.

OVAN

Žena rođena u znaku Ovna je veoma sposobna. Uvek radi, stvara, nada se i ohrabruje muškarca uprkos preprekama. Otvorena je i iskrena. Uz nju ne treba brinuti o neprijateljima jer će oni pobeći glavom bez obzira kada shvate koliko je snažna žena koja ga čuva. Muškarac je njeno blago. Deca joj nikada neće biti razmažena i odmalena će ih učiti kako treba da se bore za svoje ciljeve. Sve što traži od muškarca je da veruje u sebe.

BIK

Sve što radi radi veoma temeljno. Uz nju ne postoje propusti i neočekivana razočaranja. Muškarac joj komotno i bezbrižno prepušta novac u ruke, a ona odlično upravlja njime. Muškarac se prepušta u njene ruke i ne sumnja u njenu poslušnost i odanost. Spremna je na žrtve za njegovu dobrobit. Sve što traži od njega su česti pokloni, sitnice. Deca su joj stabilna, puna vedrine.

BLIZANCI

Muškarac ima poverenja u nju. Prepušta joj se i otkriva svetove. S njom je svaki dan kao novi život. Njeno prisustvo je kao eliksir mladosti, a puna je iznenađenja. U situacijama lošeg raspoloženja ona će svog muškarca obradovati kartom za utakmicu. Sve što traži od njega je iznenađenje. Deca su joj od malih nogu svestrana.

RAK

Njena osećanja su ntenzivna. Muškarac uz nju oseća šta znači imati pravu ženu. U njemu izaziva lavinu strasti. Uz nju mu programi za odrasle nisu potrebni. S njom ima sve. Od komedije do drame. Deca su joj najvažnija. Prema njima je zaštitnički nastrojena. Sve što od njega očekuje je da je mazi i pazi.

LAV

Ona je njegov život, svetost i nadahnuće. Uz nju se oseća kao supermen. Harizmatična je i ne treba joj previše da ga usreći. Sve što radi za njega radi celim svojim bićem. Istinski zrači i on je voli najviše. Ljuti se najlepše na svetu, a kada zahteva, svaka njena želja za njega je zapovest. Uz nju on upoznaje što je nesebična i prava ljubav. Sve što od njega traži je da je obožava. Deca su joj uvek najbolja u svemu.

DEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od njega. Život će mu biti oslobođen od iluzija i životnih prepreka koje ga sputavaju u postizanju ciljeva. Ona je žena koja podstiče njegovu kreativnost, bez insistiranja i pritiska. Za nju ljubav se pokazuje delima, a ne rečima. U bolesti i zdravlju ona je odgovorna za njega. Od njega traži iskrenost i marljivost. Deca su joj dobro organizovana i inteligentna.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. APRIL 2020: VODOLIJE BRILJIRAJU NA POSLU,OVNOVI RAZMIŠLJAJU O BUDUĆNOSTI, BLIZANCIMA SE VRAĆA STARA LJUBAV

3 ALFA MUŽIJAKA HOROSKOPA KOJI SE UPUCAVAJU SVAKOJ ŽENI IAKO SU U VEZI