in

OVAJ HOROSKOP OTKRIVA KOJA ĆE SE ŽENA HOROSKOPA NAJBOLJE UDATI I KAKVA ĆE JOJ DECA BITI

VAGA

Zna šta su sklad i harmonija. Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke, a nežna kada treba da ga opusti u napetim trenucima. Odlučno ga vodi kroz život i čini to ljupko i ženstveno. Sve što joj treba je da on postane deo nje. Lepa je i graciozna. Deca su joj omiljena u društvu.

ŠKORPIJA

Žena i čarobnica. Zavela ga je na prvi mah. Poznaje ga u dušu i uvek je korak ispred njega. Doseže vrhove i čeliči ga. Baca ga u ponore iskušenja. Čini od njega velikog čoveka, a on je spreman da napravi sve za njen osmeh. Ne trpi izdaju. Traži dokaz vernosti od njega. Uči ga šta je posvećenost i strast, kako strastveno voleti njeno telo, srce i dušu. Deca su joj odmalena predodređena za velika dela.

STRELAC

Mudra je, plemenita i odvažna. Bogovi su ju izabrali za svoju miljenicu. Obasipa ga pažnjom. Sve će mu žene pored nje delovati prefrigano. Iskrena je i oslobađa. U njoj vidi partnerku i najbolju prijateljicu. Uzdiže ga svojim iskrenim odobravanjem i britkim umom. Život s njom je avantura. U srcu je putnik, istraživač dalekih svetova. Ona je vatrena. Sve što od njega traži je razumevanje. Deca su joj optimistična i entuzijastična.

JARAC

Snažna je, ali dostojanstveno i nenametljivo. Odgovorna je i posvećena. Uz nju se izgrađuje i postaje bolji. Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije jer ona zna krajnji ishod stvari. Od njega traži čvrst karakter i istrajnost. Kao majka je vrlo stroga i pravedna. Deca su joj snalažljiva i dobro vladaju situacijom u kojoj se nalaze.

VODOLIJA

U njenom društvu se osećate kao zatvorenik koji je osetio trenutak slobode. Ona skida sve njegove okove. Uz nju mu nije potreban vremeplov. Ne pripada samo njemu već svima, a opet nikome. Uz nju uči kako može biti topao i druželjubiv. Borbena je i nezamenljiva. Deca je obožavaju jer je sposobna da gleda svet njihovim očima. Jednoga dana oni će postati pravi genijalci.

RIBE

Ona je sirena koja ga potapa na dno okeana, umesto da plovi slobodnim vodama. Samo najhrabriji mogu zaroniti u te dubine. Ako ste spremni nositi se s njom neće pokušati da vas promeni. Njen duh je svestran. Bujna joj je mašta i od njega će napraviti novog čoveka. Ne veruje u propali slučaj. Sve što od njega traži je da se brine o njoj. On u suprotnom pored sebe ima najženstveniju ženu na svetu. Deca su joj veoma disciplinovana.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. APRIL 2020: VODOLIJE BRILJIRAJU NA POSLU,OVNOVI RAZMIŠLJAJU O BUDUĆNOSTI, BLIZANCIMA SE VRAĆA STARA LJUBAV

3 ALFA MUŽIJAKA HOROSKOPA KOJI SE UPUCAVAJU SVAKOJ ŽENI IAKO SU U VEZI