in

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JAKO NERVIRA SVE OKO SEBE

Zbog svog stava i prevelikog optimizma, oni često iritiraju ljude iz svog okruženja. Ako kažete Strelcu da je sveznalica (čak i ako to ne mislite u pozitivnom smislu) verovatno će se ponosno nasmešiti i odgovoriti: “Ja sam stručnjak, žao mi je što se osećate ugroženi time”.

Oni nemaju pojma koliko iritiraju druge dok se trude da budu najpametnija osoba u prostoriji, što je više-manje sve vreme, piše Danny Larkin u svojoj astro kolumni za Broadly, a prenosi Index.hr. Lepo je kad neko uz piće podeli neku mudrost, ali pravo je mučenje sedeti sa Strelcem koji će celo veče pametovati dok vi samo želite da se zabavljate.

Kad Strelac postane entuzijastičan oko nečega, neće prestati da priča o tome, čak i ako mu pristojno signalizujete da je sad već dosta. Strelčevi su uvereni da mogu da vam preokrenu život, samo kad biste im posvetili pažnju i poslušali njihove savete. Nisu svesni koliko se svima obraćaju s visine. Čak i ako ste vi pročitali knjigu o kojoj vam pričaju, to ih neće zaustaviti u monologu o njoj. Neće vas ni pitati da li ste je možda čitali.

Strelac je optimističan u lošim i teškim trenucima, a prijatelje izluđuju svojim traženjem pozitive u svemu. Svaki neprijatni događaj za njih je lekcija, a priče o tome da sami privlačimo nesreću njihovim prijateljima se čine kao okrivljavanje žrtve. Nemojte se začuditi ako vam Strelac kaže da ste sami krivi jer vas neko maltretira te da bi trebalo da se okrenete pozitivnom razmišljanju.

Ako ne zatražite savet od njih, uvrediće se, a još će se više uvrediti kada im kažete da je to zato što previše pametuju.

3 NAJPAMETNIJA ZNAKA ZODIJAKA: OSTALI SAMO MOGU DA UČE OD NJIH

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2018-TE: ZANIMLJIV DAN PRED NAMA, USPJEH NEĆE IZOSTATI AKO BUDETE DOSLJEDNI