in

OVAJ ZNAK ĆE SE UVEK TRUDITI DA BUDE NAJBOLJI PARTNER, NAJBOLJI PRIJATELJ, NAJBOLJI LJUBAVNIK

On će se uvek truditi da bude najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati da bude najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik.


U pitanju je dominantni Lav.

Adrenalin i zabava su sastavni deo kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Gledaće da udesi sebi, kako bi bio srećan, a onda će biti spreman da usreći i druge. Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegov egocentrizam na pravi način, njegove šale i postupci će vam delovati simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znake pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. On će se uvek truditi da bude najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati da bude najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se trudi oko svake osobe, već samo oko jedne posebne za koju će učiniti sve. Ukoliko ste te sreće da se Lav zaljubi baš u vas osećaćete se kao da ste posebni, jer će vam on to omogućiti.

Lav je najdominantniji i najekstrovertniji od svih zodijačkih znakova. Na poseban način, držanjem i plemenitošću ličnosti, oni su monarsi među ljudima kao što je lav kralj zveri. Oni su ambiciozni, hrabari, dominantni, jake volje, pozitivni, nezavisni, samouvereni ne postoji reč sumnja u njihovim rečnicima, jer oni sve drže pod kontrolom.Rodjeni lideri, bilo u miru, ili u pobuni protiv, statusa kvo. Oni su najefikasniji kada su u poziciji komandovanja, njihov lični magnetizam i urođena ljubaznost izvlače najbolje i najviše lojalnosti od podređenih.

Oni jednostavno, znaju tačno šta žele i koriste svu njihovu energiju. Ambicioznost njihovih planova i idealizam ponekad zaplaši njihove sledbenike, njihova praktična inteligencija i sposobnost da idu direktno u srce bilo kog problema uveravajući one koji zavise od njega da je to najbolje rešenje.

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA SI LJUBAVNICA: ZA LAVICOM POLUDE, ŽENA OVAN JE BIJESNA TIGRICA

PAŽLJIVO IZABERI SRCE KOJE TI SE DOPADA I OTKRIJ KAKVA SI LJUBAVNICA