in

OVAJ ZNAK OČEKUJE OD TEBE ONO ŠTO ON SAM NE MOŽE DA TI PRUŽI: ON JE NAJKOMPLIKOVANIJI HOROSKOPSKI ZNAK

Svaki horoskopski znak ima neku ‘iritantnu’ osobinu koju mu svi zamjeraju. Jedan znak specifičan je po tom pitanju i skoro pa nema osobe koja na njegov spomen neće komentirati da ‘nikada nisu sreli kompliciraniju osobu’.

Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba da zakomplicira i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih.

To je Djevica. Djevice vole puno analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima.

Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo te osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao sitničave i pedantne osobe koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to dogodi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice se ne znaju baš dobro zabaviti.

Oni jednostavno ne znaju skratiti. Ako sve ne objasne kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih netko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom povisivati ton, do urlanja da bi objasnili do kraja što su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netočnosti, suprostavljanju… Njihovi živci su pretanki, a reakcije jako burne, velika su zlopamtila, iskopat će u nekom razgovoru detalje koje bi svatko zaboravio, ali Djevica nikada i nikako.

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički točno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora imati logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći sjede glave. Ne znaju raščlaniti te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, točnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac.

Ne zna živjeti i hodati po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora se sve znati i imati osnovu, početak, sredinu i kraj.

Očekuju i traže čistoću i točnost. A sami znaju biti aljkavi i netočni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

Sa Djevicom će svatko izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: OČEKUJE VAS SVADBA, PRONALAZAK ŽIVOTNOG PARTERA I PRAVA LJUBAV

SRCE IM SE RASPALO NA HILJADU KOMADA: STRELAC KREĆE NA PUT, RIBE KOD TERAPEUTA