in

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU NAJZLOČESTIJI PREMA SVOJOJ PARTNERKI

Saznajte da li je vaš znak najopasniji u ljubavnom odnosu.

Ovan

Ako za njega to nije to prevara će se dogoditi bez razmišljanja i uopšte nije retkost. Ali kada se iskreno zaljubi, posvećen je celim bićem.

Bik

Vole stabilnost i duge veze. Nisu skloni prevarama, verni su partneru, a iskušenjima će odoleti bez problema

Blizanac

Ako nisu u ozbiljnoj vezi flertovaće na sve strane, a često i ne žele više od toga, ali kada su zaljubljeni veoma su posvećeni partneru.

Rak

Ako njihova veza ima potencijala i vredna je ulaganja on će biti u potpunosti odan. Međutim, kako imaju velike prohteve lako mogu promeniti mišljenje povodom toga

Lav

Lava možete zavesti pravim potezima, ali ga nije lako zadiviti. Da bi bio veran i posvećen, prvo mora proceniti da li ta osoba zavređuje pažnju

Devica

One su odane do srži, a ništa manje i ne očekuju. Ne zaljubljuju se tako lako, ali iako su u dugoj vezi mogu podleći nečijem zavođenju i laskanju.

Vaga

One non-stop nešto vagaju, i u životu i u ljubavi i ne bi se moglo reći da su verni u vezi. Vole sigurnost i duge veze, ali isto tako vole i paralelne avanture.

Škorpija

Škorpije su opšte poznate po svojim zavodničkim umećima i privlačnosti kojom zrače. Vole avanture i eksperimentisanja, ali kada nađu pravu osobu biće apsolutno predani.

Strelac

Njima se ne pripisuje vernost zbog njihove društvenosti i konstantne akcije. Međutim oni ipak teže stabilnoj vezi.

Jarac

Oni su uvek racionalni i ne padaju na laskanja. Odani su u potpunosti i traže isto od partnera.

Vodolija

Oni su nepredvidivi. Vole avanture i igrice pa se lako mogu prepustiti neverstvu. Uzrok ovome je njihova nesigurnost u ljubavi.

Ribe

Ribe uvek imaju duge i stabilne veze i veoma su iskrene u tome. Posvećene su partneru i znaju da pokažu osećanja, ali avanturice im nisu nepoznata stvar.

ŽENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU UBEDLJIVO NAJVIŠE LJUBOMORNE I PRAVE KRALJICE DRAME

ONA JE VEČITA DEVOJČICA: ŽENA U OVOM ZNAKU NIKAD NE STARI