in

OVIH PET ZNAKOVA ČEKA PROPSAT U LJUBAVI TOKOM APRILA: POSLJEDNJEM NEMA SPASA

Retrogradni Merkur doneo je probleme mnogima, pa ako vam se čini da vam se život pretvorio u haos, naročito ljubav, možete zahvaliti njemu. Astrolozi kažu da je to ipak dobra prilika da se presaberemo i vidimo jesmo li na istoj talasnoj dužini s partnerom. Srećom, retrogradni Merkur nas napušta 15. aprila, ali i pored toga, nekim znakovima Zodijaka jednostavno neće ići u ljubavi ovog meseca i imaće mnogo problema. Proverite da li ste u rizičnoj grupi.

Vodolija

Verovatno ste već osetili promenu u komunikaciji u poslednje vreme, naročito u odnosu s partnerom. Dobijaćete više poruka, mejlova i poziva ovog meseca nego inače, ali nemojte reagovati impulsivno jer je sve to povezano sa retrogradnom energijom koja vlada u ovom periodu. Zato bolje dobro razmislite i ne odgovarajte istog sekunda.

Ovan

Ovih dana često vam se desi da nešto brzopleto kažete bez razmišljanja, pa se posle kajete jer tako napravite problem u ljubavi. Ovnovi najviše osećaju uticaj retrogradnog Merkura koji ih usporava, a oni po prirodi idu napred. Zato je najbolje da se ne opirete i da vidite šta od planova možete da ostvarite, kao i da pronađete nov pristup starim problemima. Bilo bi dobro da se posvetite meditaciji, da predahnete i odmorite se da biste skupili snage i da ne biste sagoreli.

Vaga

Nema sumnje da vas čekaju problemi u ljubavi ovog meseca jer retrogradni Merkur utiče baš na to vaše polje, a mogu se iznova javiti i stari partneri da zakomplikuju sve u ionako narušenoj komunikaciji sa sadašnjim. Vage inače stavljaju probleme pod tepih, ali ove nedaće neće jednostavno nestati. Zato su promene zaista neophodne. Mada vas najverovatnije čekaju mučne rasprave, znajte da će vas razgovor i istina na videlu osloboditi pritiska. Ako ovakve raspravke obično vi inicirate, prvo dobro promislite kako bi bilo najbolje da ostvarite neophodne promene. Slušajte partnera dobro ako vam se bude otvorio i gledajte da popravite odnos. Pored toga, moguće je da vam se porodica umeša u odnos s voljenom osobom, to jest, više vremena ćete provoditi na porodičnim okupljanjima nego s partnerom, pa se on iznenada i neočekivano može predomisliti o vašoj zajedničkoj budućnosti.

Strelac

Poznati po vedrom duhu i spontanosti, Strelci posebno moraju da pripaze ovog meseca. Velike su šanse da upoznate nekog zanimljivog, ali to će se brzo verovatno pretvoriti u neuspeh i nestaće kao da ga nije ni bilo. Takođe, kao i kod Vaga, moguće je da se ponovo vrate stare ljubavi.

Jarac

Mars u kombinaciji sa Jarčevim vladaocima Plutonom i Saturnom pravi ogromnu pometnju, pa će pripadnici ovog znaka biti pod naročitim pritiskom. Jednostavno, s njima neće moći da se razgovara ni o čemu i neće biti otvoreni za dogovor. Zato, ako ste u u dužoj vezi, strpite se dok ovaj period ne prođe. Partner treba da ima razumevanja za vas i da vam da prostora, jedino tako će veza opstati. Takođe, Jarčevi imaju utisak da su u rascepu, posebno između porodice i ljubavnog života.

Za sve ove znakove važi nepisano pravilo da tokom tranzita Merkura prvo misle na sebe, tek posle na partnera, ali i ovaj period će proći, pa će se sve vratiti u normalu. Samo budite pametni i strpljivi.

KOLIKO VAŠE DIJETE LIČI NA VAS: ČETIRI STVARI KOJE SE NASLJEĐUJU OD OCA

ŽENE ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SU ROĐENE DA ZALUDE MUŠKARCE