in

OVI HOROSKOPSKI ZNACI NAJBOLJE VOLE, NIKADA NE OSTAVLJAJU I VEZUJU SE ZA ŽIVOTA

Vazdušni znaci Zodijaka su po svojoj prirodi nemarniji od drugih znakova. Vodeni znaci su najposvećeniji u ljubavi, dok je lojalnost karakteristika zemljanih znakova. Strastvenu ljubav pružiće vam vatreni znaci horoskopa.

Ovan ostavlja kad strast nestaje

Ovnovi se obično zaljubljuju brzo, intenzivno i celim svojim srcima. Odnos sa njima je dinamičan i strastven, a njihova osećanja su ekstremno duboka. Ipak, oni su veoma bezobzirni u ljubavi. Borbe sa njima su prilično česte, tako da začarani krug svađe i mirenja može trajati duže vreme. Ili, dok strast ne nestane. Čim se to dogodi, oni će prekinuli vezu i tražiti nekog drugog. Oni mogu da funkcionišu samo sa nekim ko je stalni izazov za njih.

Bik ne voli da odlazi

Može se reći da su Bikovi pravo oličenje odanosti i vernosti. Oni se neće vezati za bilo kog, ali kada puste nekoga blizu njih, oni nameravaju da ga zadrže do kraja života. Međutim, ono što je važno u odnosu je seks. Ukoliko seksulani život ne funkcioniše dobro, moguće je da će prevariti partnera. Ipak, oni nikada neće priznati to svom partneru, niti će ga napustiti.

Blizanci ne ostavljaju, ali daju razloge da ih partner ostavi

Članovi ovog znaka su generalno veoma lojalni i ne vole da odu, ali oni mogu da dovedu svoje partnera u situaciji da ih ostave. Ponekad muče svoje partnere, koketiraju sa drugima, i daju razlog da ih napuste. Jedini način da ih držite u vezi je da ih okupirate, na primer, da ih učinite ljubomornim za promenu.

Rak je najsrećniji ako se veže za jednu osobu za ceo život

Članovi ovog znaka ne vole sumnjičavosti, neizvesnost i nesigurnost u ljubavi. Oni imaju tendenciju da budu u dugim vezama, a nije retkost da će zauvek ostati sa svojom prvom ljubavi. Ipak, oni mogu biti veoma zahtevni, ljubomorni i nesigurni, i, samim tim, oterati svog partnera. Generalno, oni su verni u braku.

Odnosi sa Lavom obično traju od jedne do dve godine

Lavovi su obično oprezni o ulasku u odnose, oni se ne zaljubljuju lako. Ali, kada su sigurni da su osvojili predmet njihove želje, oni se ne predaju u potpunosti. U njihovoj prirodi je da im sve dosadi brzo, tako da njihovi odnosi traju od jedne do dve godine. Lavovi su ozbiljni monogamisti i mogu se čuvati samo za nekog kome u potpunosti veruju, i ko može da ih zabavlja.

Devica poštuje sigurnost dugoročnih odnosa

Članovi ovog praktičnog i tvrdoglavog znaka uživaju najviše u početku veze kada zavode i osvajaju svog partnera. Oni mogu biti lojalni i verni dugo vremena, oni obično ne varaju, jer su znak koji se ne fokusira na seks. Oni će uživati u vezi koja pruža emocionalnu i materijalnu sigurnost, kao i poštovanje.

Odnosi Vage se baziraju na prijateljstvu

Jedan od najodanijih znakova Zodijaka je Vaga. Njihove duge veze su zasnovane na prijateljstvu. Ali, čak i ovi odnosi imaju dobre i loše faze, koja, ponekad, mogu ugroziti samu vezu. One će se smiriti sa partnerom koji ih zadovoljava u seksu, a podržava ih socijalno.

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos činjenici da je ovo znak poznat po erotskoj energiji, to je jedan od najvjernijih znakova. Škorpije su veoma harizmatične i atraktivne, pa će se njihovi partneri suočiti sa brojnim izazovima. I ljubomorom.

Strelac je neodlučan

Članovi ovog znaka su neodlučni u emocionalnim problemima, i oni nikada nisu sigurni u svojim ljubavnim izborima. Oni izbegavaju obaveze, veoma su promenljivi u ljubavi, oni će se zadovoljiti sa partnerom koji im dozvoljasva da zadrže svoju slobodu. Oni su skloni prevarama, i kada varaju, oni će učiniti sve da to sakriju od svog partnera.

Jarac očekuje krajnju odanost

Članovi ovog znaka su vrlo tradicionalni i teško se povezuju sa nekim, ali ako oni to rade, oni misle da će trajati zauvek. Oni očekuju potpunu odanost i vernost svog partnera. Ako varate Jarca on će se osećati izdanim i odmah će vas ostaviti. Savršen seks i deca je veza koja drži Jarca u odnosima.

Vodoliji je potreban stalni izazov

Vodolije su veoma nestalne po svojoj prirodi, tako da ne ostaju sa ljudima koji nisu dovoljno zabavni ili ne predstavljaju nikakav izazov. Različitost je njihov omiljeni način života, a oni obično imaju mnogo partnera tokom života. Ipak, oni se mogu posvetiti i zaljubiti. Oni će se smiriti sa partnerom pored koga se nikada ne osećaju dosadno.

Ribe su najverniji znak

Članovi ovog znaka smatraju se oličenjem odanosti i vernosti, tako da bi, ako bi mogli, ostali sa jednom osobom celog svog života. U ljubavi, oni su uporni, romantični i odani. Oni će otići samo ako su toliko frustrirani da ne mogu više da podnesu.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ĆE SE ODREĆI SVEGA DOK NE NAĐE OSOBU KOJA MU 100% ODGOVARA

KAKVU ŽENU PO HOROSKOPU TRAŽI ON: BLIZANAC ZABAVNE, OVAN KOMUNIKATIVNE