in

OVI ZNACI HOROSKOPA SE NALJUTE ZBOG NAJMANJE SITNICE A ZA TO VAM SE I OSVETE

Znate li one ljude koji kada se šalite na njihov račun nabace kiseo smešak, naljute se za najmanju sitnicu i onda vam se osvete kad najmanje očekujete? E, pa oni su u horoskopu verovatno neki od ova tri znaka.

3. Ovan

Ovan je vatreni znak i imao itekako kratak fitilj. Ako nešto je za većinu skoro neprimetna sitnica, on to može doživeti kao napad na njegov ego. A onda spašavaj se ko može. Njihove burne reakcije nekada su toliko nepromišljene i neopravdane, da ćete ostati bez teksta.

Ukoliko se našalite na njegov račun, a on to shvati kao prozivku u stanju je da žustro odreaguje i demonstrativno napusti žurku, kafić, stan, teren… Druga varijanta je da vas uvuče u raspravu koja može trajati satima, sve dok on ne izađe kao pobednik. Takođe je veliko zlopamtilo, nemojte to da zaboravite. Ipak, uprkos svemu, osobu u ovom znaku lepo je imati u svom životu.

2. Lav

Lav i njegova sujeta koja ga sputava na svim životnim poljima. Ukoliko mu povredite nju, očekujte osvetu. Lav je samoživ i voli da se ponaša kao diva, pogotovo ako umisli da je oštećen ili povređen na neki način. Kada zna da nema argumente za svoje tvrdnje, napustiće raspravu uz viku, galamu i lupanje vratima.

Čak i kada zna da je pogrešio, neće se javiti prvi, pa makar ceo svet izgoreo. Zbog svoje taštine žrtvuju veze i prijateljstva koje su gradili godinama. Zato ih astro svrstava u najgore prijatelje.

1. Škorpija

Škorpijama ne treba puno da bi se naljutile, a ako se razbesni spremna je na niske udarce, provociranje i bockanje, vređanje, a ponekad i izički nasrne na onog ko joj je izazvao bes. Veoma su labilne, njihove reakcije je nemoguće predvideti, a svaku svađu proživljavaju veoma emotivno. Kada je povređena, neće biti mirna dok se ne osveti onome za koga smatra da joj je izazvao bol.

Pošto se osveta jede hladna, lukavo će je kovati i čekati pravi trenutak da je sprovedu. Tako da, ako se nađete na meti Škorpijine osvetničkog pohoda, nemojte se iznenaditi što ne znate šta ste joj učinili nažao – to je mogao biti i mepromisleni komentar koji ste joj uputili pre par godina, a koga se niko ne seća sem zlopamtila Škorpije.

OVAJ ZNAK JE NAJMISTERIOZNIJI: NJIMA JE TEŠKO PRIĆI I UPOZNATI IH

IZABERI SANDUČE: U NJEMU SE NALAZI JEDNO PISMO ZA TEBE I PRAVA ISTINA O TVOM ŽIVOTU