in

OVI ZNAKOVI VUKU NEŠTO IZ PROŠLOSTI ŠTO IH KOČI DA KRENU DALJE

RAK: Ima neprestanu želju da bira sigurnost radije nego ono što stvarno želi.

Rakovi, kao i svi drugi znakovi, sebi žele najbolje, ali ta njihova želja ponekad ode u pogrešnom smeru jer će radije ići za onim u čemu su sigurni i mirni, nego raditi na tome da ostvare život kakav stvarno žele. Stoga ih je strah od nepoznatog i povređenosti najčešće zaustavi na putu i zadrži ih na jednom mestu dok ne puknu i krenu ispočetka.

LAV: Previše se opterećuje onime šta drugi misle o njima.

Lavovi su dominantni, odvažni i hrabri karakteri, ali njihov put do ostvarenja ciljeva najčešće potkopa to što previše brinu o tome šta će drugi misliti o njima zbog načina na koji ostvaruju svoje želje. Zbog toga se njihova hrabrost katkad pretvori u nesigurnost pa na svom putu zapnu i stagniraju dok ne pronađu novi kanal kroz koji će projektovati svoje ciljeve i njihova ostvarenja.

DEVICA: Previše preispituje.

Device uvek žele dobro za sebe i druge podjednako, zbog čega ponekad previše preispituju svoje postupke i ciljeve i tako ostanu da staju na mestu i vrteći se u krug oko želje koju nikako ne mogu da ostvare do kraja. Krivac je mali glasić iznutra koji ih često izaziva da preterano razmišljaju o svemu šta rade i kako se to odražava na stvari i ljude oko njih pa ponekad nesvesno i nenamerno sami pokvare sve što su stvorili zbog čega se nađu pred zidom.

NEVEROVATNO, ISTINITO I MALO JEZIVO: EVO KAKVA SUDBINA JE VEZANA ZA TVOJE IME

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. NOVEMBAR 2019: U POTRAZI STE ZA ODGOVORIMA, SLUŠAJTE INTUICIJU