in

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK SA KOJIM NE BISTE TREBALI ULAZITI U VEZU

Rak

Ne upuštajte se u vezu sa Strijelcem

Divlji, slobodoumni Strijelac uletjet će u vaš životu poput tornada – i ponekad, to je upravo ono što je potrebno da vas ponuka da se izvučete iz te vaše ljuske.  Ali ne možete živjeti takvim uzburkanim životom, jer će vas to dovesti u stanje ekstremne tjeskobe. Ludi raspored (i putovanja) Strijelca će se sukobiti s vašim instinktima za gnježđenjem i čežnjom za smirenim životom.

Kada vas nešto muči, Strijelac vam priča šale i ne razumije zašto su određene stvari (kao što je provođenje vremena s obitelji) vama toliko bitne. Razdvajanje je jednostavno bolno.

Lav

Ne upuštajte se u vezu s Ribama

Sanjive, blistave Ribe odmah će vas očarati. Napokon! Čarobni igrač koji će se družiti s vama u nepostojećoj zemlji. Možete doslovno izgubiti tlo pod nogama i doticaj sa stvarnošću i ostati do zore s ovim noćnim bićem. Ali ispod fantazije kriju se mračna raspoloženja Ribe koja mogu postati olujna i depresivna.

Kad Riba upadne u depresiju, ignorirajući vaše poruke na neko vrijeme, vi ćete to shvatiti osobno i vjerojatno će vas jako uznemiriti. Uz to, ni jedno od vas ne zna upravljati novcem. Ovo bi vas moglo ostaviti u dugovima!

Djevica

Ne upuštajte se u vezu s Vagom

Napokon! Netko tko može cijeniti vaš profinjen ukus. Prvih nekoliko izlazaka bit će čista magija … ako ih možete ubaciti u raspored. Vi zahtijevate definiciju. A Vaga vam govori  “možda te nazovem”. Prije nego što se možete opustiti, trebate znati da je ta veza zapravo negdje krenula.

Vaga se jedva može obvezati na plan koji uključuje večeru. I odbija da ju se požuruje u romantični zaplet. Vaše strpljenje će postati tanje od anđeoske prašine i napokon iz vas će izroniti frustrirana osoba – a to nikako nije dobro.

KOG STE DATUMA ZAPOČELI VEZU? EVO KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

ONI NISU ASOCIJALNI VEĆ IMAJU BOGAT UNUTRAŠNJI SVIJET I UŽIVAJU U SAMOĆI