in

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK SA KOJIM NE BISTE TREBALI ULAZITI U VEZU

Vaga

Ne upuštajte se u vezu s Djevicom

Kultivirana Djevica izgleda na prvi pogled kao sjajan partner za vas. Imate slične ukuse i oboje uživate u finijim stvarima u životu.

No, Djevica koja je stalno usmjerena na rezultate ne prekida svoju misiju za samopoboljšanje, dok je vama draže gledati svijet kroz ružičaste naočale.

Osjećat ćete pritisak zbog pritiska za djelovanjem koji vam stvara Djevica – i još kad se kritičko oko okrene prema vama, zbogom seksualna kemijo.

Škorpion

Ne upuštajte se u vezu s Blizancima

Iako ste beznadno privučeni živahnim stilom Blizanca, nemogućnost da ih smirite (ili natjerate da se obvežu!) donijet će vam razočarenje.

Zbog njegovih neobuzdanih obrazaca komuniciranja opsesivno ćete provjeravati svoj telefon, a njihovo nepristojno koketiranje će vas pretvoriti u bijesnog, ljubomornog luđaka.

Strijelac

Ne upuštajte se u vezu s Rakom

Kulturni, epikurejski Rakovisu sjajni su prijatelji, ali trudite se da vam i ostanu – samo prijatelji. U ljubavi, ovaj hladno ciničan znak može postati iznimno sentimentalan.

Vaša intimna alarmna zvona će vam ukazivati na potrebu da ga se klonite, a  već nakon trećeg izlaska, nakon što vam pokloni slatku razglednicu, aktivirat će se vaš okrutni smisao za humor. Vi to jednostavno ne možete spriječiti.

KOG STE DATUMA ZAPOČELI VEZU? EVO KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

ONI NISU ASOCIJALNI VEĆ IMAJU BOGAT UNUTRAŠNJI SVIJET I UŽIVAJU U SAMOĆI