in

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK SA KOJIM NE BISTE TREBALI ULAZITI U VEZU

Jarac

Ne upuštajte se u vezu s Ovnom

Ovan je dijete zodijaka, a vi ste onaj koji osigurava sve. Osim ako ne tražite slatko derište, ova kombinacija se brzo može pretvoriti u ovisnost koja ubija romantiku.

Čak i ako ste oboje uspješni poslovni ljudi, Ovan može osjećati kako potpuno opravdano troši vaš teško zarađen novac, dok svoj istovremeno gomila.

Vodenjak

Ne upuštajte se u vezu s Bikom

Koliko god se divite romantičnom Biku, njegov strastveni intenzitet mogao bi vas na kraju dovesti do zasićenosti i katatonije. Jednostavno ne možete shvatiti zašto treba čuti “Volim te” u svakoj poruci ili zašto postaje nesiguran kada planirate prijateljski izlazak bez njega.

Njegova ljubav prema skupim stvarima je nešto što vi kao humanitarni znak nikako ne možete shvatiti. Dok naručuju najskuplja jela, vi bi radije to donirali nekome u potrebi ili uštedjeli za putovanje u Peru. Različite vrijednosti u konačnici će ubiti ovu vezu.

Ribe

Ne upuštajte se u vezu s Lavom

U početku ćete biti zaslijepljeni velikom viteškom snagom Lava i njegovim galantnim romantičnim gestikulacijama. Vas dvoje ćete otići na “još jedno piće” koje će se pretvoriti u 48-satni maraton.

Ali tko je ta osoba koja vas je oborila s nogu? Vaša želja da uronite u dublje vode bit će zaustavljena njegovim neprestanim performansima i hvaljenjem. Ponosni Lav ne pokazuje svoje osjetljive strane i  to će vas stalno mučiti. Bježite dok je vrijeme!

KOG STE DATUMA ZAPOČELI VEZU? EVO KAKVA VAS SUDBINA ČEKA

ONI NISU ASOCIJALNI VEĆ IMAJU BOGAT UNUTRAŠNJI SVIJET I UŽIVAJU U SAMOĆI