in

OVO JE ISHRANA I DIJETA PREMA TVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

OVAN

Kao vatreni znak ima uglavnom ubrzan metabolizam, može patiti od glavobolja i povišenog krvnog pritiskakoji muški predstavnici uglavnom rešavaju alkoholom ili sprotom. Skloni preterivanju u ishrani, trebalo bi da uvedu redovne obroke sa dosta voća koje uglavnom i ne primećuju.

Meso vole, posebno sa roštilja ali njihovom organizmu više prija riba i lagana salata što im pomaže da ne budu preterano nervozni. Ovnovi su skloni da jedu veće količine čokolade i slatkiša jer su najveća deca Zodijaka čak, po pitanju hrane i razmaženiji od Blizanaca pa bi bilo dobro da se i u tom pogledu obuzdaju.

BIK

Važi za hedonistu, znak koji voli da jede, pije, ali nije baš tako. Bik voli i da kuva i da sprema ili da naruči hranu iz najotmenijeg restorana, da ode negde gde je ne samo dobra kuhinja nego i dobra muzika, dobro vino. Bik je po pitanju hrane pomalo snob. Od ruralnog tipa koji može da jede beli luk i slaninu sa domaćom rakijom do onog koji voli dimljenog lososa i francuska vina na Azurnoj obali gotovo da nema razlike.

Plodovi mora mogu regulisati problem koji može imati sa štitastom žlezdom jer se ispod njegove mirnoće krije vulkan. Blaga hrana na bazi mlečnih proizvoda smiriće njegovu preterano ljutitu i pravdoljubivu prirodu.

BLIZANCI

Ako postoji znak koga je teško zadovoljiti to su Blizanci. U stanju su da kriju slatkiše ispod kreveta i da se ponašaju kao deca, da se napijaju ili da „mrze“ hranu tako da pogoditi njihov ukus je veoma teško.Njima u ishrani nedostaje discipline i kao prvo morali bi da se oslobode navike da piju gazirana pića, razne grickalice.

Domaća kuhinja, kajmak, sir, meso na roštilju ali u malim količinama ili orijentalna hrana, posebno kineska kuhinja može da im prija. Najvažnije kada je ishrana u pitanju je da ne doručkuju u tri poslepodne i da ne jedu picu u dva po ponoći.

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE TE OSTAVITI ČIM SE POJAVI NEKO BOLJI

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NJEGOVA MAMA MISLI O VAMA