in

OVO JE KRIMI HOROSKOP KOJI ĆE TE BAŠ NASMIJATI

Kažu da najviše kriminalaca ima među Rakovima, a u stopu ih prate Bikovi. Pogledajte šta za vas ima da kaže krimi horoskop. Sigurno će vas nasmijati..

Ovan je naoružan

Prema izvjesnoj statistici, pripadnici ovog vatrenog znaka posjeduju najviše oružja. Ako se bave kriminalnim radnjama, najvjerovatnije to rade po ugovoru, odnosno drugi ih plaćaju za to, bilo da su utjerivači dugova, ucjenjivači ili plaćene ubice.

Bik radi za lovu

Bikovi su drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove koji donose veliku lovu, bilo da je riječ o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojom koristi se nikome ne hvale. Ako ih uhvate na djelu, pokajaće se u nadi da će dobiti milost uz riječi “jednostavno nisam mogao da odolim”.

Blizanci su prevaranti

Pripadnici ovog znaka jesu vragolasti u svakodnevnom životu, ali po istovremeno pri samom dnu po broju uhapšenih. Ako se i bave kriminalom, najčešće je riječ o raznim “kombinacijama” i prevarama. Oni nisu tipovi koji idu okolo i pištoljem prijete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Kada ih uhvate, svim silama pokušavaju da se spasu, pa makar to bilo odavanje imena saučesnika ili bilo šta što bi moglo da im pomogne. Ne treba čuditi ako tada lažu.

Najviše kriminalaca ima među Rakovima

Prema FBI-ovoj statistici, najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Pošto teško kontrolišu svoj temperament, Rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, djeluju izgubljeno, mada i dalje smatraju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.

Lavovi su proračunati

Među pripadnicima vatrenih znakova, Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ako se i uključe u njih, to će biti pomno razrađeno. Zbog toga su Lavovi kao kriminalci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, kao što je krađa, već ako rizikuju svoju slobodu, to rade zbog velike koristi ili slave.

Djevice najčešće nadrljaju

Nakon Ovnova, pripadnici ovog znaka drugi su po nošenju ili posjedovanju oružja. Kao i drugi pripadnici zemljanih znakova, najskloniji su finansijskim prevarama. Također, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopšteno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

Vage su majstori korupcije

U poređenju s drugim vazdušnim znakovima, Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojim oni daju mito ili ga od njih primaju. Puštaju pipke na sve strane i svuda imaju veze, pa se često izvuku čak i ako ih otkriju.policija

Škorpije su plaćene ubice

Škorpioni su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, ako pogledamo prosjek serijskih ubica i psihopata, njih je najviše među Škorpionima. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđen ego.

Strijelac najviše robija

Strijelci su treći na listi uhapšenih kriminalaca, ali najčešće popiju robiju. Bave se raznim prevarama, ali učestvuju i u pljačkama i vrlo su vješti lopovi. Zanimljiv je podatak i da Strijelčevi vrlo rijetko povrede svoje žrtve, što govori da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak potrebe.

Jarac je u organizovanom kriminalu

Pripadnici ovog znaka su vrlo snalažljivi i svestrani kriminalci. Kao i u ostalim područjima života, Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati visoko”. Najskloniji su finansijskom kriminalu, a najviše uhapšenih iz redova organizovanog kriminala su upravo Jarčevi. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a kada su otkriveni, bježe od zakona.

Vodolije su hakeri

Originalni i domišljati Vodolije i nisu neki veliki kriminalci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mjestu po broju uhapšenih. Ipak, ako se upuste u kriminal, najveće su šanse da će postati hakeri ili vođe sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često pokreće i želja za osvetom.

Ribe švercuju drogu

Pripadnici ovog znaka najčešće se povezuju sa drogom, dilovanjem ili švercovanjem. Mogu švercovati i rijetke životinje, ljude ili cigarete, a njihovi zločini su uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Na listi kriminalaca nalaze se na osmom mjestu, a kada završe u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

GDE ODMARAJU HOROSKOPSKI ZNACI: NE TERAJTE RIBE NA SKIJANJE NI JARČEVE U VELIKO DRUŠTVO

NE TREBATE SE VI BORITI ZA PROSTOR U NEČIJEM ŽIVOTU: 5 STVARI KOJE OD DANAS TREBATE PRESTATI RADITI SEBI