in ,

OVO JE PUT DO NJEGOVOG SRCA I 4 RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆE TE VOLJETI ZAUVEK

Verujemo da ste mu i te kako neodoljive, ali zbog ovih stvari će vas još više obožavati.

4. Pokažite da volite život

Najzanimljivije i najzabavnije devojke su one koje se raduju i najmanjim stvarima. Vaša strast će naterati i osobu pored vas da voli sve što je okružuje! Možda ste srećni zato što ste u svom omiljenom restoranu ili zato što ste pročitali inspirativno poglavlje u knjizi. Jednostavno je, ljubav prema životu je zaista zarazna.

3. Budite ona koja će pružiti ruku (doslovno)

Dobro osimšljen dodir će jače uticati na njega nego što mislite. Ključ je u suptilnosti. Zaigrano dodirnite njegovu nadlakticu kad se našali ili mu dodirnite rame na trenutak pre nego što stanete pokraj njega. Odmah će osetiti povezanost.

2. Primetite njegove kvalitete

Muškarci su ludi za ženama koje u njima vide ono najbolje. Ako vam kaže da sledeće godine planira da osnuje sopstvenu firmu, recite mu: “To je baš super! Cenim ljude koji su spremni da rizikuju kako bi stvorili nešto.” I opušteno ga gledajte kako se topi od vaših divnih reči.

1. Podelite odluke

Ako planirate prvi dejt, dopustite mu da odabere lokaciju, ali jednom kad ste zajedno, budite konkretni kad je reč o vašim željama. Kad vas konobar pita gde želite da sedite, predložite mesto ili spomenite da obožavate testeninu. Mali znakovi o tome šta vam se sviđa daće mu osećaj da može da ispuni vaše želje, što će ga dodatno razveseliti.

FREUDOV TEST: ODGOVORITE NA OSAM PITANJA I ZAVIRITE U SVOJ MOZAK

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. APRIL 2020: NA POLJU LJUBAVI VAS OČEKUJE PRILIKA ZA PARALELNU VEZU ILI FLERT