in

OVO SU NAJAKTIVNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA I TEŠKO DA IH MOŽETE STIĆI

Ovi horoskopski znaci vole sport i jako su aktivni. Da li ste i vi među njima?

Ovan

Ovnove ćete uvek videti kako idu na neki trening, imaju previše obaveza, ali sve stižu. Njihova nepresušna energija je ono na šta mnogi mogu biti ljubomorni. Oni moraju da se bave nekim sportom, bilo trčanjem, nekim borilačkim sportom… Ovaj znak nikad ne odustaje, sve dok ne dođe do idealne forme.

Lav

Svaki Lav voli da je u centru pažnje, a u teretani ima pravu priliku za to. Oni ne vole da vežbaju kod kuće, nego moraju da odu gde ima dosta ljudi. Za njih je vežbanje pokazivanje svoje snage i koliko toga mogu da urade. Jako im je bitno da mogu da se pohvale da su išli na trening ili u teretanu, to

Strelac

Strelac je pravi “zvrk” Zodijaka. Voli da bude u formi, ali samo ako mu je vežbanje zabavno. Nije stvoren za neke dosadne aktivnosti, pa ćete ga najpre videti u nekoj grupi kako igra fudbal ili odbojku sa društvom, eventualno vozi bicikl ili ide na trčanje.

Vodolija

Vodolija ne vežba zbog sebe, već joj je to usputna stavka za druženje. Njoj je bitno sa kim vežba, a ne gde i kako. To joj je motivacija – društvo i zabava. Voli da ima sa kim da odmeri snage, takmičarskog je duha. Ako joj se ne dopadaju ljudi na mestu na kom vežba ili okruženje, neće više tamo ići.

POGLEDAJTE KOLIKO KILOGRAMA TREBA DA IMATE NA OSNOVU VISINE

KOJI JE KUĆNI LJUBIMAC IDEALAN ZA VAŠ ZNAK