in

OVO JE HOROSKOPSKI ZNAK KOJI NAJČEŠĆE VARA U VEZAMA

Istraživanje koje je provela jedna web stranica za upoznavanje partnera otkrilo je koji se horoskopski znakovi najčešće upuštaju u preljub.

Sudeći prema rezultatima nedavnom istraživanja, apsolutni šampion u nevjeri je – strijelac. Mnoge je ovo iznenadilo jer su strijelci na glasu kao vrlo lojalni i vjerni partneri.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljub nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da strijelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini sretnim.

“Sudeći prema rezultatima nedavnom istraživanja, apsolutni šampion u nevjeri je – Strijelac.”
Zanimljivo je da su strastveni skorpioni prema rezultatima na posljednjem mjestu ljestvice preljubnika. Naime, oni “ne stignu” prevariti svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi koju odmah žele realizirati.

Zašto Stijelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada osjeti da ga se ne poštuje i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje razmišljati o tome postoji li za njega netko bolji. Time sebi otvara put za nevjeru.

Kako prepoznati da Strijelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljuba kod njega možete primijetiti povećan interes za sukobe i svađe koje ne vode nikuda. Na taj način manifestira se osjećaj grižnje savjesti koji ga obuzima zbog nevjere.

7 NESAVRŠENOSTI NA ŽENAMA KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU ALI TI NEĆE PRIZNATI

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA IZLUĐUJU SVOJE PARTNERE